Uncategorized

„Целта на Genesis е да примами клиентите на Jaguar Land Rover“

миналата седмица Jaguar Land Rover официално разкри своята стратегия за „реимагин“, неговата ренесанс, правата за пренареждане, реорганизиране, както и рационализиране. Думите му, а не моите. В точно същото време Genesis тихо създава магазин във Великобритания с помощта на неговата наскоро разработена компания, Genesis Motor UK. До пролетта се очаква да разкрие своя предварителен продукт, ценообразуване, както и продажби, както и планове за обслужване.
Реклама – Постът продължава по -долу

Genesis родом от Южна Корея, както и е най-младият, най-новият, много член на класа на Hyundai-Kia-Genesis. Той проектира, произвежда, както и оферти в световен мащаб. Продуктите са красиви, рафинирани, най-съвременни SUV, както и салони-някои
От тях много награди.

Нов 2021 GV70 SUV за продажба от £ 39,450

Фирмата е също така любезна да го признае, колкото и целта на Genesis да примами някои, не всички клиенти на Land Rover. Разбира се, той разбира, както и приема, че например купувачите на защитници на защитници, например, е малко вероятно да дефектират в Битие. Обсебените от значки автомобилисти на Rovers с най-висок полет ще изискват и някои убедителни. Обаче тези, които вярват, че влизат в – или от – евока, откриващите, диско спорт или велар са потенциално там за вземане.
Повече от целта е Jaguar. Трябва да е била музика на ушите на ръководителите на Genesis миналата седмица, когато чуха, че входящият изпълнителен директор на JLR Thierry Bollore State, че той успешно убива от електрическия XJ, в допълнение към поставянето на загриженост за бъдещето на други салони на Jag. Корейците са огромни-както и посветени на-салони от висок клас, както и ще влязат изключително щастливо.