Uncategorized

„Добре дошли в нашия празник на най-добрите нови автомобили на Обединеното кралство“

Нашите нови награди за автомобили са малко по-късно през годината от обикновено, но списъкът на победителите от 2020 г. доказва, че няма подпускане, когато става въпрос за автомобилната индустрия изобретателност и стремеж за осигуряване на все по-добри модели.
Това ще бъде година, която никога няма да забравим, но е и година, когато личният транспорт стана далеч по -важен от всякога. Показахме все по -голямо желание да купуваме автомобили, които не само ни защитават, но и защитават света около нас.

Награди за нови автомобили 2020: Победителите

Всеки победител, който виждате в този брой, е резултат от щателно тестване, което започва с анализ на най -важното за купувачите на този тип автомобили. Те са модели, които можете да закупите или препоръчате със знанията, че са преминали през най -задълбочения анализ в бизнеса.
Реклама – Статията продължава по -долу

Обикновено ние представяме нашите награди на великата и добра на автомобилната индустрия на пищна церемония. Тази година трябваше да се придържаме към нашия уебсайт – вижте тази година презентация за награди за себе си тук.
Докато ние празнуваме най -добрите автомобили, които можете да купите, аз също бих искал да отделя момент – ако мога – да отпразнувам хората, които можете да видите в списъка вляво: Екипът, отговорен за това, че ще ви представи Auto Express всяка седмица.
Много от моите колеги, които съм виждал само на екран през последните шест месеца, но въпреки това продължиха да ме удивляват със своята креативност и голям упорит труд в най -предизвикателните времена. Отгоре (добре, второ отгоре) до дъното, бих искал да им благодаря. Работя в автомобилната журналистика от близо 30 години и редактирах многобройни заглавия и ако имах награда да дам на най -добрия екип досега, бих го дал на тази партида!
Този специален брой също е възможност да ви благодаря за вашата постоянна подкрепа и да благодарите на всички, които се свържат и с нас. В тези променящи се времена е добре да чуете какво мислите и какво искате от колите си.
Гледайте пълната презентация на наградите за пореден път точно тук …