Uncategorized

Ново 2021 г. Малкият SUV, оформящ SUV

Tiny, ще се възползва от продължаващия SUV процъфтяване, като въведе по -малко превозно средство за братя и сестри на Countryman, Automobile Reveal може единствено да разкрие.
Новият дизайн – визуализиран в нашите специални снимки – няма да се присъедини към сорта до 2021 г. най -рано, като се използва следващото поколение на иновациите на шасито – както и това показва, че електрическата енергия ще бъде предоставена за новия малък SUV .
Реклама – Постът продължава по -долу

Според източник, близък до Mini, новият дизайн вероятно ще бъде подобен на отпечатък с днешния автомобил с пет врати, но е изключен още един мъничък SUV, отколкото днешния сънародник.
Говорейки пред Automobile разкриване на автомобилното изложение в Лос Анджелис, член на борда на администрацията на BMW Питър Шварценбауер каза: „Това няма да има форма с ДНК на Mini-няма да направим седемместен или нещо подобно.
„Вярвам, че сънародникът е максималният размер, както и идеалното нещо за Mini, но не бих видял, че става някакъв вид по -голям.“
4

Попитан дали има възможност Tiny да направи по -малък SUV от сънародника, Шварценбауер ни каза: „Това би било завладяващ вариант, особено когато се огледате. В световния идеал има малко видове превозни средства, които са във форма на всеки пазар. Малко столичен SUV е абсолютно раздел, който е много интересен, но досега не сме взели никакъв вид решение по неговата посока. “