Uncategorized

Производителите на автомобили могат да бъдат принудени да продават електрически автомобили

автомобилни производители, които могат да бъдат принудени да продават минимален брой EVs като част от общите си продажби по новите правителствени планове.
Министрите планират мандат за автомобили в калифорнийския стил, който позволява безвъзмездни средства и субсидии за електрически автомобили да бъдат премахнати в рамките на забраната за продажбата на нови автомобили за бензин и дизел, но все пак позволяват да се увеличат продажбите.

Най -добрите електрически автомобили за закупуване на 2022 г.

Правителството трябва да обяви окончателния срок за забраната на новите продажби на бензинови и дизелови автомобили преди края на тази година, като датата вероятно ще бъде още през 2030 г. Мандатът – който беше отчетен от The Times – също може Производителите за закупуване на кредитни отчети за EV от други марки.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Новината идва, когато изследването от Green Flag разкрива, че средният шофьор във Великобритания очаква да премине към електрически автомобил в рамките на следващите четири години. Проучване на 1500 автомобилисти разкри, че 54 на сто са в полза на електрическите автомобили, като спестяването на гориво и екологичността са основните две причини, последвани от спестявания от поддръжка и възможност за таксуване у дома.
Марк Нюбъри, търговски директор на Green Flag, каза: „С британските пътища постепенно ще стават по -зелени, виждаме много повече шофьори да избират електрически превозни средства, които можем да видим, че е полезно поради редица причини, включително икономии на разходи, полза и околна среда.
„Нашите изследвания установяват, че основният проблем за шофьорите, които се превръщат в електричество, изчерпва в средата на списъка. Опитайте се да помислите за последния път, когато сте се развалили, защото сте изчерпали бензината?
„Искаме да успокоим шофьорите, че са необходими само няколко малки корекции, за да се насладите на електрическа кола – ако се грижите за колата си, подгответе се за пътуването си и карайте старателно, трябва да видите минимални промени в шофьорските си процедури.“
Вижте как германското правителство раздава електрически автомобили за напълно безплатно тук …