Uncategorized

Броят на жертвите на шофиране на напитки достига най -голямо ниво от 2012 г.

Броят на жертвите на шофиране във Великобритания е достигнал най -голямото си ниво от три години, според новите цифри.
Прогнозите, публикувани от Министерството на Доставка (DFT), показват, че през 2015 г. 1370 души са били убити или тежко ранени при злополуки, включително шофьор под въздействието на алкохол. Това е от 130 инцидента през 2014 г., както и е най -големият цитат от 2012 г.
Реклама – Статията продължава по -долу

Цифрите също показват, че 200 души са били убити при злополуки, които включват поне един шофьор над законовия лимит през 2015 г., което е по -ниско от приблизително 240 смъртни случая от предходната година. Това обаче все още представлява около 12 на сто от всички жертви на пътя във Великобритания. Прогнозният общ брой злоупотреби, при които поне един шофьор е над границата на алкохола, се е увеличил с два процента до 5 730 през 2015 г.
Констатациите идват, след като бе съобщено, че броят на властите на редовния уеб трафик е спаднал с една трета през последното десетилетие, увеличавайки опасенията относно безопасността на пътя. Ограничението за шофиране на пиене в Англия, както и в Уелс, в момента е на 80 милиграма алкохол на 100 мл кръв. Шотландия понижи лимита през декември 2014 г. до 50 mg на 100ml, като го доведе според повечето европейски страни.
• Какво е лимитът за шофиране на пиене? Обясниха законодателството на Обединеното кралство
Джейсън Уейкфорд, директор на кампаниите за благотворителна организация за пътна сигурност Brake, каза: „Егоистичните шофьори на напитки съсипват живота, както и нанасят ужасяващи страдания на домакинствата нагоре, както и надолу в страната.
“Ограничението за шофиране на питие в Англия, както и в Уелс е вторият най-голям в Европа, както и трябва да бъде понижен спешно. Освен това дивашкият съкращаване на полицията за пътни трафик трябва да бъде обърнато, както и прилагането, за да се счупи, за да се счупи на опасно напитки -Дерули. ”
Трябва ли ограничението за питие в Англия, както и Уелс да се намали до точно същото ниво, както в Шотландия? Кажете ни в коментарите по -долу …