Category

Полицията харчи 18 милиона британски лири за немаркирани автомобили

полицейски сили във Великобритания са похарчили 18 милиона паунда за немаркирани полицейски автомобили, като изпълнителните модели, включително харесванията на Jaguar XF, Audi A6 и BMW X5, които пристигат на полицейски автопарки.
Заявката за свобода на информацията от Daily Mail установи, че Force West Midlands е похарчил най -много за автомобилите си с 4,493 889 британски лири, използвани за получаване на висока производителност и луксозни модели през последните три години.
Реклама – Постът продължава по -долу

Полицейските сили в Ланкашир влязоха на второ място с общо 2 027 986 британски лири на своите немаркирани автомобили, докато Големият Манчестър е разпръснал 1,999,842 британски лири, а Хампшир е похарчил 1,653,054 британски лири.
Автомобили с висока производителност, използвани от офис и администраторски служители
Автомобилите не бяха само използваните за високоскоростни занимания, вместо това някои от тях бяха използвани от офис и администраторски служители за ситуации, които не са в състояние на действие.
Говорейки пред Daily Mail, Матю Синклер, изпълнителен директор на алианса на данъкоплатците, заяви: „Бюджетът на полицията трябва да бъде изразходван в борба с престъпността, а не за бързи двигатели за главни полицаи.
„Силите се нуждаят от изпълнения на автомобили за работа под прикритие, но това не е причина да ги накарате да прекарват живота си зад бюро.
„Axing Flash Run-Arounds за полицейските началници е основен начин за спестяване на парите на данъкоплатците, като същевременно защитавате полицията на първа линия.“
Въпреки това, Анди Кели, ръководителят на полицията в Уест Мидландс, обясни: „Когато получим автомобили, от нас се изисква да следваме рамките за придобиване на автомобили в домашния офис, които са на мястото си в национален мащаб.
„Превозните средства се представят за разглеждане, след което се разглеждат на„ Фитнес за цел “и ефективност на разходите. След този процес след това се правят награди на производителите. “