Category

Нов SUV на Toyota Highlander SUV за седем места за 2021 г. Въведение

в началото на следващата година, Toyota отново ще разшири своя списък на SUV във Великобритания с въвеждането на четвърто поколение Highlander. Той ще седи между RAV4, както и SUV на Land Cruiser с начална цена от 50 595 британски лири – както и ще включва хибриден силов двигател.
Toyota Highlander се предлага в Северна Америка, Япония, както и в Австралия в различни облици, като се има предвид, че 2000 г., но бързо нарастващият седемместен SUV пазар в Европа сега предостави на Toyota цялата награда, от която се нуждае, за да донесе настоящата версия тук. Когато се продаде през следващата година, Highlander ще предложи нова конкуренция за седалката Tarraco, Peugeot 5008, както и Skoda Kodiaq.

Топ 10 най -добрите хибридни SUV за получаване на 2022 г.

Купувачите в Обединеното кралство ще имат своя вариант от две нива на Trim-Excel, както и Excel Premium. Основният модел разполага с 20-инчови алуминиеви джанти, панорамно стъкло люк, кожена тапицерия, триъгълна климатизация, както и JBL стерео система. Купувачите също трябва да получат скоба от USB портове, както и 12,3-инчов екран за развлечение с Apple CarPlay, както и Android Auto.
Реклама – Постът продължава по -долу

Excel Premium Designs започват от £ 52,575, както и се развиват по тази спецификация със специален набор от 20-инчови алуминиеви джанти, дисплей с глава, отопляеми задни седалки, 360-градусова камера за автомобилно паркиране, както и захранвани ръце -Пробна задна врата.
Highlander е разработен на Ga-K платформата на Toyota, която споделя с Camry, както и с RAV4. Въпреки това, той е по -голям от двете превозни средства, с дължина 4950 мм, 1930 мм голям, както и 1730 мм висок. По същия начин той има 658 -литров капацитет на багажника, като се разширява до деклариран 1 909 литра с втория, както и трети редове за сядане, прибрани.
Подобно на RAV4, Highlander използва 2,5-литров четирицилиндров бензинов двигател Atkinson-Cycle, както и CVT скоростна кутия-въпреки че разполага с електрически двигател на всяка ос, а не само за един мотор отзад. Общата продукция на системата е 241bhp, докато икономическият климат, както и данните за емисиите са декларирани 42,8mpg, както и съответно 146 g/km CO2.
Highlander също разполага с EV режим, който позволява SUV да работи само за електрическа енергия за кратки периоди от време, използвайки електрическа енергия, възстановена от регенеративната спирачна система на автомобила.
Toyota също ще бъде във формата на Highlander с широк избор на технологии за помощ на автомобилистите, включително адаптивен круиз контрол, предупреждение за заминаване на лентата, помощ за запазване на лентата, както и система за разпознаване на показания за уеб трафик. Също така има система преди сблъсък с активна помощна помощ, която може веднага да разпознае пешеходците, както и колоездачите, които се отклоняват в пътя на превозното средство.

Вярвате ли, че Toyota Highlander ще бъде успех на продажбите във Великобритания? Нека разберем в секцията за коментари по -долу …