Category

„Citroen промени играта и промени живота на безброй потребители“

, ние продължаваме да чуваме за автомобили, променящи играта-видът на превозни средства, родени след традиционния дизайн, инженерно и ценообразуване на световните индустрии, е разкъсан нагоре и блъскан. Но наистина ли получаваме достатъчно от тези така наречени пробивни продукти в автомобилни шоуруми? И в редки случаи, които правим, те са в рамките на финансовия обхват на моторните маси? Не и не, съжалявам, че казвам.
Реклама – Статията продължава по -долу

Разбира се, има много интересни, висококачествени, често красиви вариации на хечбек, салон, джип и теми за спортни автомобили. Също така, такива автомобили сега разчитат по -малко на изкопаеми горива, повече на електричество. Така че всичко е добро, умно, по -ефективно, раздувайки се добре, благодаря.

Най -добрите електрически автомобили за закупуване на 2022 г.

Но по отношение на радикално различни основни автомобили, предназначени да играят много различни роли, като същевременно са по -достъпни и достъпни, играта наистина не се е променила толкова много. За производителите на обем, които доминират над 90 процента от световния пазар, правилата са ощипани, но едва ли са разкъсани.
Що се отнася до потребителските продукти, които се класират като истински смяна на играта, аз ги забелязвам в сектора на здравеопазването (Covid Vaccines, например) и развлечения (Netflix и т.н.), но не толкова в производството на автомобили.
Досега. Днес, 9 декември 2020 г., ще влезе в историята, тъй като датата на Citroen промени играта и промени живота на безброй потребители. Това, благодарение на глобалния старт на нахалния си, блестящо проектиран, построен в Северна Африка, напълно затворен Citroen AMI-умишлено скромно четириколесно електрическо превозно средство, обещано да струва приблизително същия на месец като мобилен телефон. Как е това за пробив автомобилен продукт?