Category

Нов прототип на Skoda Roomster 2015 Spied

Първият Skoda Roomster въведе метод през 2006 г., така че не е изненада, че нашите шпиони изглежда са хванали чешкия продуцент, работещ върху заместител на MPV в швейцарските Алпи.
Както можете да видите, този прототип е скрит под опъната версия на настоящата каросерия на Volkswagen Touran, предоставяйки малко намеци за това как точно ще изглежда вторият поколение.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Това, което разбираме, е, че новият дизайн ще се основава на следващия Туран, като слуховете предполагат, че ще споделят подобни функции в стила на върха на споделената платформа, въпреки че по -евтините материали, както и намалената иновация, ще подпомогнат разграничаването на двете марки.
Като част от промените е възможно някои от отличителните характеристики на оригиналния Roomster да направят начин, включително уникалното оформление на задния страничен прозорец.
Ще трябва да изчакаме в официалния дебют на новия Skoda, за да разберем за конкретни обаче, който може да бъде организиран за автомобилното изложение в Париж през октомври, преди старта в началото на 2015 г.
Въпреки че пълните разходи, както и спецификациите, няма да бъдат разкрити до по -близо до времето, очаквайте само малко увеличение на разходите за началната цена на настоящия стаята 12 105 паунда.