Category

Ван на 2020 г.: Ford Transit персонализирани

микробуси са играли по -голяма роля от всякога, за да поддържат страната да се движи през 2020 г. С ограниченията на блокирането, ограничаващи пътуването за обществеността като цяло, Великобритания Van Fleet предлага важна спасителна линия За компании и семейства в цялата страна, справяне с доставки на храна, стоки и доставки. И според нас няма микробус по -добър от транзитния обичай.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Средно големият микробус на Ford е истински нож на швейцарската армия на машина, с голямо разнообразие от налични опции, от основните до спортните или грапавите. Има две дължини на тялото, чифт височини на покривната система и подходящи за пътници двойни варианти на CAB In-Van и Kombi, докато Tourneo персонализиран е плюшен осемместен пътнически модел, базиран на едно и също тяло. Ford дори осигурява персонализирания транзит Nugget, одобрен от фабрика вариант на кемпер. В зависимост от това в кой стил на тялото сте, персонализираният транзит идва в основен лидер, по-добре оборудвана тенденция и положително ограничена тапицерия.

Нов Ford Transit Персонализиран PHEV преглед

Ако искате модел, който се откроява, Sport, персонализиран от транзит добавя състезателни ивици, докато Welsh Company MS-RT осигурява одобрен от Ford BodyKit, който превръща персонализираната в дори машина, която изглеждаща. Ако това не е вашето нещо, новият транзитен персонализиран активен е насочен към купувачи, ориентирани към начина на живот, а транзитната пътека разполага с механично различно приплъзване, за да даде по-добро сцепление при хлъзгави условия.
8

Всички тези модели се захранват от дизелови двигатели, но 2,0-литровият екобларен мотор на Ford е ефективна и мощна единица, която осигурява страхотен баланс между производителност и икономика за потребителите на компанията, които са в съответствие с разходите.