Uncategorized

Нов Fering Pioneer 4×4, въведен от екосъзнателната британска марка

Това е нов офроуд с ниски емисии, наречен Fering Pioneer. Създателите му заявяват, че са способни да се справят с най -трудния терен в света и за разлика от традиционните 4x4s, няма да навреди на света и по пътя си.
Pioneer е рожба на Ex-Ferrari, както и инженера на McLaren Ben Scott-Geddes, както и използва много тактики за спестяване на тежести в строителството си. Точно тук обаче те се използват за повишаване на неговата ефективност.

Новият Electric GMC Hummer разкри преди старта на 2024 г.

Шасито е алуминий, както и композитна космическа рамка, както и тези странни панели на тялото са изработени от точно същия вид платно, открити на пешеходни ботуши от висок клас. Fering заявява, че материалното тяло на Pioneer има много по-добри изолационни свойства от металните каросерии, както и е много по-добре при отглеждане на вида на щетите, нанесени по офроуд пътеки.
Реклама – Статията продължава по -долу

Тази комбинация създава изключително лек автомобил. Въпреки че това е точно същия размер като микробус за пратка, както и способен да донесе подобен полезен товар на траен пикап, пионерът оценява само около 1500 кг-или точно като домакински хечбек.
Неговата мощност съдържа двойка електрически двигатели (по един за всяка ос), както и литиева титанатна оксидна батерия, която състоянията на Fering е проектирана да издържа на вида на екстремните условия на метеорологичните условия, които биха повредили традиционната литиево-йонна батерия.
5

Системата поставя 600 nm въртящ момент, както и има максимално електрическо разнообразие от само 50 мили, което не се шумно като много. Въпреки това, батерията на Pioneer се поддържа от трицилиндров дизелов двигател с тримесечен дизел, който отпива гориво от два огромни барабана, за да осигури максимално разнообразие от 7 000 км (около 4300 мили).
Генераторът се връща около 50mpg, както и Fering се казва, че огромният сорт, предлаган от системата, прави пионера в идеалния случай да е подходящ за експедиции на дълги разстояния или спасителни мисии. И за по -къси пътувания огромните резервоари за гориво могат да бъдат заменени за по -малки, оставяйки достатъчно място за резервоари за вода, за да се поддържат обитателите.
Pioneer е проектиран така, че да бъде прост и лесен за работа, което означава, че може да бъде модернизиран лесно, когато станат достъпни много по -добри иновации.
Fering се казва, че той също може да адаптира задвижващия агрегат, за да пасне на най-известното гориво във всеки регион, в който се работи, в което се работи.

Колелата определят диаметър 22,5 инча, както и приемат гума за камиони с основен размер, която състоянията на фериране трябва лесно да се предлагат дори на най -отдалечените места.
Fering вече е разработил първия си пионерски прототип, както и в момента го натиска с взискателна програма за напредък. Производството на серии е организирано да започне във Великобритания през първата половина на 2022 г.
Сега щракнете точно тук, за да проверите всички най-нови новини за по същия начин Tough Bollinger B1, както и B2 Electric Offoaders …