Uncategorized

Освеженият Ford EcoSport, разкрит на автомобилното изложение във Франкфурт

Ford, освежи долния удар на своя SUV състав, като разкри силно преработен EcoSport на автомобилното изложение във Франкфурт през 2017 г.
Новият автомобил може да се похвали с преработен екстериор, основен интериор, плюс нов двигател, свежа технология и опцията за задвижване на всички колела. Това обаче не е първият път, когато го видяхме – Ford разкри американския спектър EcoSport Facelift на автомобилното изложение на LA миналата година, така че автомобилът, който видяхме във Франкфурт, е неговият европейски пазарен брат.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

• Най -добри кросоувъри в продажба 2017
По отношение на външния вид външността на EcoSport е много очевидна отпред. Автомобилът може да се похвали с ново лице, изхвърляйки разделената решетка на изходящия модел в полза на един вид много повече в съответствие с останалата част от състава на Ford. Той получава нова голяма решетка, свежи, вдъхновени от Mustang фарове с дневни LED светлини, плюс нови лампи за мъгла.
22
За нашата adsclose тази реклама

Промените около гърба са много по -фини, с освежена задна броня и рестайлирани задни светлини. Наред с тези базови промени, ще пристигне спортен нов модел под формата на EcoSport ST-Line, оборудван с агресивно изглеждащи брони и странични поли, плюс 17-инчови алуминиеви джанти.
В сравнение с външните ощипвания, промените в кабината се отнасят до основен ремонт. Превключвателните уреди и фитингите от най -новата Fiesta не са трудни за пропускане – воланът, зъбното колело и централната конзола, плюс централния екран за инфотейнмънт са трансплантирани от новите Supermini на Ford. Ford твърди, че материалите на шоуто са се включили в качеството, докато местата също са нови. Твърди се, че практичността се подобрява с въвеждането на регулируем на височина етаж.