Category

ДОТРОЙ НА ЖЕНЕВА 2014: Round-up

The Geneva Motor Show 2014 ни донесе набор от нови изстрелвания на производствени и концептуални автомобили плюс големи новини за автомобилни индустрии. Това е нашият кръг на всичко, което трябва да знаете за версията на едно от най-големите автомобилни събития на планетата.
Auto Express съобщи на живо от етажа на автомобилното изложение в Женева, като ви довежда новината, която има много значение и можете да получите цялата информация идеална тук. На тази страница има и интерактивна времева линия, показваща как се разгръща денят на пресата.
Реклама – Постът продължава по -долу

Нашият производител по производител на производител дава пълното разрушаване на това, което е направил всяка марка в Женева 2014. Щракнете върху връзките, за да прочетете пълната история на всички големи нови автомобили.
• Женева автомобилно изложение 2014 на видео
За много повече новини и отзиви за горещи автомобили следвайте Automobile Express в Twitter и се присъединете към нас във Facebook.
ДОТРОЙ НА ЖЕНЕВ 2014: Решаващите автомобили
Audi TT- изцяло нова версия на Sports Coupe на Audi, която е изоставена от концепцията за спирачка на Allroad в Detroitcitroen C1/Peugeot 108/Toyota Aygo- трите марки разкриват новия си Ford Ford Focus- значително лице Създаден да добави малко повече искрица към своята визирана Civic Type-R-горещият люк на Honda пристига в прототипна форма, очаквайте драма с висока рефлексия и отличен спойлербаргини Huracan-подмяната на галардо на Lamborghini взима лък в металния/въглерод Coupe- Версията с две врати на новия S-Class обещава отвратителен лукс и опустошителна концепция за Pacemaserati Alfieri- Maserati шокира Женева с нова концепция за 2+2 спортни автомобили
Женева автомобилно изложение 2014: Round Up
Нашите много обичани автомобили на автомобилното изложение в Женева 2014 – Екипът на Automobile Express избира личните си акценти на шоуто най -добрите концептуални автомобили на автомобилното изложение в Женева 2014 – Закръгляме нашите топ 10 концептуални автомобили на тазгодишното автомобилно изложение на Showgeneva 2014 на видео – The The Най-важните автомобили в Женева на видео най-луди автомобили на автомобилното изложение в Женева 2014- странните и откачени автомобили от тазгодишното шоу
ДОТРОЙ НА ЖЕНЕВ 2014: Времева линия

ДОТРОЙ НА ЖЕНЕВ 2014: Видео плейлист

ДОТРОЙ НА ЖЕНЕВА 2014: Пълни подробности Производител по производител на производител
Алфа Ромео
Alfa Romeo 4c Spider Concept, Alfa Romeo Mito QV, Alfa Romeo Giulietta QV, Alfa Romeo Brand Rethink, за да донесе много по -вълнуващи автомобили, проект за паяк на Alfa на въжетата

Ясно е, че една от много забележителните качества на въглерод-влак е неговата ултра-лека тежест 895 кн тежест. Новата концепция за паяк 4C не може да съответства на тази фигура, но Alfa казва, че благодарение на пръчките за преобръщане на въглеродни влакна и лек покрив на платно, паякът е само с около 60 кг по -тежък от твърдия плот.
Реклама – Постът продължава по -долу