Uncategorized

„Автономните технологии за превозни средства могат да ви помогнат да се насладите на шофирането още повече“

количеството иновации, влизащи в нашите превозни средства в наши дни, провокира много дебати, както и често се критикува. Независимо дали става въпрос за разсейване или технологии на водача, ние просто не искаме, че дори може да позволи на огромен брат и сестра да ни шпионира, изглежда, че има естествена предпазливост на технологиите.
Но с новите технологии идва напредък, което прави живота ни по -лесен, както и по -приятен. Дори и да са необходими няколко повторения, за да се оправи – както и обикновено.

Самостоятелно записване на Toyota GR supra екрани Нови автономни технологии за сигурност

Автономните иновации за шофиране изглежда са паднали от радара малко през последните 18 месеца, но Audi го върна в програмата със своята концепция за скисфера, визуализирайки стилната посока на компанията в до голяма степен електрически, както и автономно бъдеще.
Реклама – Статията продължава по -долу

От всички нови технологии, които обхващаме, автономното шофиране е едно от най -противоречивите. За мнозина е трудно да се доверим, както и е вероятно да извадиш удоволствието от едно от нещата, на които се радваме да правим най -много: шофиране. Това е нещо, което скъпо харесвам, както и аз никога не искам да го пусна. Взимам истинска гордост да шофирам добре по пътя; Да останеш без риск, но да можеш да направиш бързо развитието е истинска радост.
Въпреки това, съвсем наскоро имах почивка в Корнуол със семейството си, както и изглежда, че всички останали са желали почивка в точно същото време. Пътуването надолу беше фантастично, като ни отне около четири часа-наистина ми хареса, зад волана на нашия (наскоро награден) Hyundai Tucson. Въпреки това пътуването до вкъщи … над осем часа, главно в уеб трафик от нос до опашка-изобщо няма забавление.
Именно тогава помощта на Hyundai’s Highway Drive наистина влезе в себе си. Тази помощ от ниво 2 Tech се погрижи за кормилното управление – поддържането на превозното средство в лентата – с мъдър круиз управлява, запазвайки определено разстояние от превозното средство отпред. Бях управлявал с ръце на колелото, подготвено да превзема, но аз уверявам, че отне стреса от ужасно шофиране, както и ме остави по -спокойна, когато в крайна сметка се прибрахме. Така технологията – в точното време, както и кога е добре установена – може да ви помогне да се насладите на шофирането още повече.

Вижте каквото и да изисквате да разберете за автомобилите без шофьори …