Category

Програмата на Honda Xcelerator партньори със стартиращи технологии на CES 2018

Honda използва тазгодишното шоу за потребителска електроника, за да разкрие партньорство между своята иновационна програма Honda Xcelerator, както и шест стартиращи иновационни стартирания. Целта е да се подобри бъдещите технологии за мобилност, включително автономни системи за задвижване, както и изкуствен интелект.
Honda Xcelerator е част от Honda Innovations, център, базиран на Силиконовата долина, който се фокусира върху осигуряването на достъп до печалба, както и върху финансирането на експерименталните стартиращи фирми. Той дава приоритет на предприятията, работещи върху свързани превозни средства, изкуствен интелект, енергийни иновации, решения за лична мобилност, както и роботика.
Реклама – Статията продължава по -долу

Партньорствата, демонстрирани от Honda в витрината на CES Worldwide Trendsetter, включват бизнес от САЩ, Канада, Европа, Израел, както и Сингапур. Базираната в Ню Йорк BRAIQ установява технологии, които измерват реакциите на пътниците към автономни системи за шофиране, за да персонализират метода, който автомобилът се движи, докато Dynaoptics, базиран в Сингапур, осигурява автономни обективи на камерата с усъвършенствана оптика „свободна форма“.
Honda също инвестира в DeepMap в Калифорния, който осигурява карти с висока разделителна способност като услуга за автономни автомобили, както и на базирани в Тел Авив EXO Technologies, която декларира за осигуряване на решения за GPS с ниска цена на GPS с ниска цена за GPS за GPS за решения за позициониране на нискотарифни GPS за GPS с нискотарифни разходи за GPS с нискотарифни решения за GPS с ниска цена за GPS с нискотарифни разходи за решения за GPS с ниска цена за GPS с нискотарифни разходи за решения за GPS с ниска цена за GPS с нискотарифни разходи за GPS решения за GPS с нискотарифни системи без шофьори.
И накрая, тя си партнира с канадските стартиращи тактически лаборатории, екип от Университета в Торонто, който иновации с човешкото тяло на човешкото тяло “, използван в системите за управление на жестове за технологии в автомобила. Японският производител на автомобили е привлекателен за допълнителни стартиращи фирми, които да кандидатстват в програмата си по време на изложението на CES.
Вземете всички новини от CES 2018 тук …