Uncategorized

Нова цена Mazda 2, дата на излизане, както и слухове

Следващата Mazda 2 все още не е официално обявена, но идеята Mazda Hazumi – тя беше изложена на автомобилното изложение в Женева, както и визуализира новата Mazda 2 .
В интернет в края на февруари беше изтеглена снимка на Хазуми, но сега новодошълът беше официално разкрит на щанда на Мазда на изложението. Името подсказва „пролетта“ или „скок нагоре“ на японски, както и петте врати са с дължина 4,070 мм, ширина 1,730 мм, както и 1,450 мм висок.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Добавете няколко милиметра височина, както и размерите се очаква да бъдат близки до тези на производството 2, което се дължи на следващата година – което го прави малко по -голям от автомобилите и камиона, който замества, както и сходни по размер на настояще Ford Fiesta.
Явно спортен стил, повлиян от новата Mazda 3, Hazumi разполага с триизмерна решетка с форма на щит, която се свързва директно с фаровете. Високата линия на талията, тясна стъклена зона, както и популярен заден спойлер произвеждат стилен профил, докато нелепо мащабните колела в тази скица, както и наземното прегръщащо бодикит гарантира агресивна позиция.
Въпреки това, 2,585 мм междуосие е много по-дълго от двете, като Mazda обяви, че новите автомобили и камиони са разработени, за да осигурят водещо в класа пространство на кабината. Интериорът също разполага с новата система за инфотейнмънт на MZD Link на фирмата, която има за цел да подобри свързаността, както и интеграцията на смартфони.