Uncategorized

Светофарите, които ще бъдат въведени на магистралите

светофари, трябва да бъдат въведени за първи път по магистралите на Обединеното кралство, тъй като босовете на Highways England се опитват да се борят с нарастващите задръствания.
Пробната схема от 7 милиона британски лири се търкаля на разклона Croft, където кръстовище 21A от M6 отговаря на кръстовището 10 на M62 близо до Уорингтън, Чешир. Светлините на този кръстовище на Link Road ще работят през първите часове.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

• Най -новите новини за трафик на M6 на живо
Докато светофарите съществуват по пътищата за приплъзване на магистрала от няколко години, тази нова схема бележи първия път, когато светлините са инсталирани в самата мрежа на магистралата. Докато 2300 мили от магистрала в Обединеното кралство представляват само един процент от националната пътна мрежа, те представляват 21 на сто от шофьорите от 323 милиарда мили всяка година, а трафикът на магистрала е нараснал с 30 на сто миналата година в сравнение с средата на 90-те години .
Тези статистически данни се потвърждават от самите шофьори, 61 на сто от които заявиха в проучване, публикувано този месец, че смятат, че трафикът на магистрала се е влошил през последната година.
• Коя е най -бавната магистрала във Великобритания?
Новата схема ще започне през декември с въвеждането на „променливи електронни табла за съобщения“ между кръстовищата девет и 11 на изток M6. След това, през януари, ще бъдат включени светофарите в края на връзките към изток M62. Highways England казва, че схемата ще бъде внимателно наблюдавана и „светлините ще бъдат контролирани, за да се сведе до минимум опашката върху M6“.
• Най -новите новини за трафик на M25 на живо
Ако е успешна, пробната схема може да бъде внедрена по други пътища на Link Link в Обединеното кралство, тъй като шефовете на транспорта продължават да намаляват задръстванията в пътната мрежа на Обединеното кралство, което струва на икономиката на Обединеното кралство в размер на 9 милиарда британски лири всяка година.
Highways England’s Andy Withington каза: „След като системата работи напълно в началото, ще наблюдаваме използването му за период до една година. Ако е успешна – и ние вярваме, че ще бъде – може да се използва за други Магистрала към пътищата за свързване на магистрала в цялата страна. ”
Мислите ли, че светофарите по магистралите са добра идея? Уведомете ни по -долу …