Uncategorized

Нов 2021 Volvo XC40 Refarge EV в продажба на цена от £ 49 950

Volvo преразгледа чисто-електрическата структура на обхвата на REFARGE, предоставяйки на купувачите на неговия изцяло електрически SUV по-голям избор. XC40 EV е достъпен за закупуване сега с разходи, започващи от £ 49 950, което го прави директен съперник за предстоящия модел на Tesla Y.
Тъй като първоначалното издание на XC40 Refarge по-рано тази година, Volvo вече не осигурява автомобила в R-Design тапицерия (табелка с табел, използвана от своите превозни средства с горене на двигатели) и вместо това осигурява ясно изразена структура на нивото на тапицерията.

Volvo XC40 Refarge T5 R-Design: Дългосрочен преглед на теста

Купувачите имат избор от три модела, наречени Twin, Twin Plus и Twin Pro. Най-достъпната опция е често срещана с 19-инчови алуминиеви джанти, активни LED фарове, сензори за паркиране на задните превозни средства и електрически управлявана задна врата.
Реклама – Статията продължава по -долу

Вътре има двузонов климатичен контрол, подложка за зареждане на безжични смартфони, 12,3-инчов цифров тире и девет-инчова система за развлечение, която се захранва от ново разработено от Google софтуерно приложение, а не от вътрешната система на Volvo.
Автомобилите и камионите Twin Plus са на цена от 52 950 британски лири и получават сензори за паркиране на предни превозни средства, камера за паркиране на задно превозно средство и шепа интериорни ъпгрейди, като регулиране на електрическата седалка, отопляем волан и отопляеми предни и задни седалки. Има и по -ефективна термопомпа, която Volvo състоянията може по -добре да се нагрее и да невероятно кабината при екстремни условия.