Category

Идеята на горивните клетки на Toyota, изложена на автомобилното изложение в Токио

идеята за горивни клетки на Toyota (FCV) е разкрита на автомобилното изложение в Токио, както и е сравнително близка до предстоящия производствен модел. Той ще направи своя метод за Обединеното кралство през 2015 г., макар и в изключително ограничени числа – сходни за Volkswagen XL1.
• Toyota News, както и отзиви
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Идеята се отличава с компактната стека на горивните клетки на Toyota, както и двойка водородни резервоари с високо налягане, съхранявани под тялото-което означава, че няма проникване на вътрешно или тонове пространство. Toyota се справи, за да удвои плътността на мощността на стека на горивните клетки, като използва по -малък електрически двигател, като същевременно намалява общия размер от използваната по -рано система. Въпреки намаляването на размера, мощността се е подобрила до около 135 к.с., както и когато не управлява системата за горивни клетки, създава достатъчна електрическа енергия за захранване на типичната къща за една седмица.
Head на Auto Express ‘Head of Motoring Video Mat Watson получи възможността да разгледа по -добре колите и камиона в нашето специално видео по -долу.
Toyota декларира на пълен резервоар за съхранение на водород, FCV е в състояние да покрие поне 300 мили. Времето за зареждане с зареждане също се заявява, че е точно същото като традиционните превозни средства за бензин или дизел, на три минути, но за разлика от типичните горива, водородни автомобили и камиони създават водна пара само като продукт за пропиване.