Uncategorized

Автономните технологии могат да спасят MPV States Hyundai Style Manager

мениджърът на Hyundai Style Luc Donckerwolke вярва, че иновациите в автономните превозни средства, както и електрическите силови двигатели могат да помогнат за удължаване на живота на малкия MPV – както и той призна, че наследник до IX20 е в тръбопровода.
Корейската марка не бебе -носител – дизайн с нисък обем във Великобритания – се очакваше да бъде консервиран след въвеждането на новия SUV Kona Little. Въпреки това, Donckerwolke-който се присъедини към Hyundai в началото на 2016 г. като старши заместник-председател, заявява, че MPV може да са добре подходящи за гъвкавостта, предоставена от самоуправляващите се автомобили, както и в състояние да увеличат максимално практичността, предлагана от премахването на a двигател за горене.
Реклама – Статията продължава по -долу

• New Hyundai Kona: Каквото и да изисквате да знаете
На въпроса дали има заместител на IX20 на чертожната дъска, Донкервулке отговори: „Да, ние го правим. Ние не го наричаме ix20, но да, той е там. ”
Той добави: „Всъдеходът е замърсил всички сегменти на пазара, наистина поради този„ приключенски аромат “, който не може да бъде достигнат с MPV. SUV ви осигурява представяне заедно с алиби, че сте динамичен човек. Той предава схващането, че имате голям начин на живот. Това е чисто рекламно нещо, наистина.
„Сега сме в момента на смяна, с това, което ще се случи с автономни превозни средства. Както и ако имате цялата тази помощ, защо бихме се ограничили до пакета, който имахме в момента? Още повече, когато имате електрификация. Това експлодира цялата теория на опаковката, както и на оформлението.
• Най -добрите кросоувъри, както и малки SUVs
„Така че гледайки напред, MPV – под който имам предвид усещането за максималното използване на района, който заемате с пода на колите и камиона – ще в крайна сметка е необходимост, както и почти рационален подход. Въпреки това говорим за около 10 или 15 години. ”
Donckerwolke не беше отговорен за Kona – Автомобили и камиони, които той заявява, че ще има „уникални елементи“, които няма да бъдат показани други дизайни в състава на Hyundai – тъй като той се присъедини, след като калифорнийското студио на производителя спечели конкурса за интериорни идеи за автомобилите дизайн.

Но той подготвя нов стил на стила, който вероятно ще бъде въведен в следващата соната, която трябва да бъде до 2019 г. „Наистина съм развълнуван от следващата соната“, каза той, „защото това е този, който ще възобнови стила на Hyundai. Вярвам, че за марката Hyundai в момента ще бъде огромна стъпка напред. Замразихме стила на него, както и той прави огромна промяна. ”
Вярвате ли, че MPV ще го направи чрез SUV натиск? Нека разберем в секцията за коментари …