Category

Новият Vauxhall Combo-E Electric Van излиза в продажба от £ 25,238

Цените са потвърдени за изцяло електрическия Vauxhall Combo-E, най-малкият електрически микробус в състава на фирмата на Обединеното кралство. Той е достъпен за закупуване сега с цени, започващи от 25 238 британски лири, с изключение на ДДС и включително правителствения плъгин Ван Грант. Доставките започват към края на годината.
Vauxhall вече има електрически версии на всички свои микробуси, с наградения Vivaro-E среден микробус, който сега се присъедини от големия Movano-E и този по-малък Combo-E. Combo-E се предлага в конвенционални и дълги стилове на каросерията на панела, докато последният се използва и като микробус с пет места със сгъваема задна пейка и плъзгаща се преграда.

Нов 2021 Vauxhall Combo-e Life Electric MPV получава £ 31 610 Ценова етикет

Под кожата Combo-E използва същата задвижваща система като Vivaro-E, монтирайки я в адаптирана версия на платформата EMP2-VAN, която е разработена от PSA преди сливането му в групата Stellantis. Тук е снабден с батерията 50kWh и 134bhp електрически мотор, познат от Vauxhall Corsa-E и редица други модели Peugeot и Citroen. В микробуса Combo-E тази настройка използва обхват от 171 мили на тестовия цикъл на WLTP.
Реклама – Постът продължава по -долу

Батерията е монтирана под товарния под, така че няма влияние върху обема на товарите, с до 3,8 или 4,4 кубически метра пространство съответно в конвенционалните и дългите микробуси. Максималният полезен товар е 800 кг, тежката батерия, ограничаваща този максимум в сравнение с полезния товар с един тон, използван от някои дизелови варианти на комбото.
Има 7,4kW на бордовото зарядно устройство, което позволява на Combo-E да се презареди за 7 часа и 30 минути, докато незадължителната 11kW на бордовата система води до това време до 5 часа. Бързото зарядно устройство от 100kW DC може да попълни батерията до 80 % капацитет само за половин час.
Мощността, нормалните и еко режимите се възползват максимално от заряда на микробуса, докато други технологии включват осем-инчова система за развлечение с Bluetooth, сензори за паркиране на задните превозни средства и пълна стоманена преграда. Спортните модели с по-висока спецификация добавят седалката на пътническата седалка с двойна пътническа седалка с прегради и броя на тялото и тяло. Други опции, които са налични, включват 180-градусова камера за обратно виждане, разпознаване на знак за трафик, предупреждение за сблъсък напред и автоматично спиране на аварийното аварийно спиране, плюс индикатор за претоварване, който предупреждава автомобилиста, когато микробусът е надвишил максималния си капацитет на полезен товар.

Цената на втренчването от 25 238 британски лири е за конвенционалния микробус Combo-E, докато дългият микробус започва от 26 438 британски лири, а микробусът на екипажа идва на £ 28,218.
Вижте най -добрите електрически микробуси в продажба сега …