Uncategorized

История на играчките: Ние караме супер размер удобното купе

, че беше най-продаваният автомобил във Великобритания през 2013 г. Не, не Ford Fiesta; Говорим за малкото удобно купе. Съобщава се, че около 143 000 примера са открили домове миналата година, тъй като удобното купе е изпреварило изключително популярния Ford с много повече от 30 000 модела. И дори ако, като мен, никога не сте имали такъв като дете, има вероятност да го разпознаете моментално.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Но предпочитаните деца току-що пораснаха, като гаражът произвежда работеща версия в пълен размер-и Car Express нямаше търпение да се изкачи зад волана.
• Най -добрите малки коли
Колата, наречена Toytown Coupe, е дело на Attitude Autos в Амбросден, Оксън и Механик Джон Битмед излезе с първоначалната идея. Джон се е занимавал с инженерство и въглеродни влакна по негово време и е искал да построи нещо, което може да покаже неговите таланти, както и уменията на всички останали в новосъздадената компания.
„Опитвахме се да направим нещо наистина изключително“, обяснява той. „Но трябваше да бъде автомобил, който да се хареса на много повече хора, отколкото всеки друг автомобил. Трябваше да има максимално въздействие – възможно най -широк аудитория. ”
Първата мисъл на Джон отиде в удобното купе. Въпреки че няма деца, той знаеше, че това е разпознаваемо не само във Великобритания, но и в целия свят. Със сигурност знаехме какво е моментът, в който пляскахме по онази жълта покривна система и червено тяло – подобието е невероятно.
Toytown Coupe: Това е модифициран Daewoo matiz
Червеното тяло беше Daewoo Matiz, който беше закупен за £ 400. Това беше отправна точка за проект, който отне около 1000 часа.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу