Category

Нова 2022 Toyota Aygo X: Crossover City Car, на цена от £ 14 795

Toyota обяви ценообразуване и спецификации за новия Aygo X – заместител на автомобила Aygo City, който го вижда да се вписва в кросоувър.
Съперникът на Kia Picanto ще бъде на разположение за закупуване на 1 декември, като се започне от 14 795 паунда в основно ръководство „чиста“ тапицерия. Това е 875 паунда много повече от съществуващия Aygo, но значително повече от пиканто на входно ниво.

Най -добрите градски коли за получаване на 2022 г.

Pure Trim обаче идва добре определен: Стандартният комплект включва 17-инчови сплави, седем-инчова сензорен екран мултимедийна система с Apple Carplay и Android Automobile Connectivity и Sense Sense Sense на Toyota. Това добавя адаптивен круиз контрол, система за предварително сблъсък с откриване на пешеходци и колоездачи (последното само през нощта), асистенция на пътни знаци, аварийна помощ за управление и автомобилен висок лъч.
Реклама – Постът продължава по -долу

Стъпка до ръба, от £ 16,495, а Aygo X получава 18-инчови сплави, климатичен контрол, автомобилни чистачки, задно стъкло за поверителност, предни светлини за мъгла и по-голям осем-инчов сензорен екран. Освен това детайлите на външния стил включват двуцветно покритие на боя с контрастиращ черен покрив и отзад. Опциите включват панорамна, електрически отварящо платно покривен и предни и задни сензори за паркиране с автоматична спирачна функция.
Флагманът на обхвата е изключителният модел. От 17 715 британски лири се предлага със синтетична тапицерия от кожа и плат, зарядно устройство за безжичен телефон, LED фарове, влизане без ключ и старт, сензори за паркиране и още по-голям девет-инчов HD сензорен екран това носи облачно навигация, данни за трафика и други съединителни услуги , актуализации в ефир и безжичен Apple Carplay и Android Auto. JBL звукова система може да бъде допълнително опция.
20

И накрая, AYGO X стартира със специален вариант с ограничено издание, достъпен за първите шест месеца на автомобила в продажба. От 19 640 британски лири той получава матови черни сплави с оранжеви акценти, оранжево детайлно на первазите и броните, ощипването на интериорен дизайн и това електрическо платно покритие като стандарт. Отопляеми седалки за част от частите и специален цвят на основния цвят на кардамон Green.