Uncategorized

Най -вредният ден за шофиране в Обединеното кралство изложено

най -вредният ден за шофиране във Великобритания е 18 януари, като автомобилистите 33 на сто са много по -склонни да имат злополука, отколкото при всякакъв вид друг ден от годината.
В сравнение със статистически най -сигурния ден в годината за шофиране – 25 декември – сте 275 на сто много по -вероятно да имате злополука на 18 януари, според декларира данни от фирмата за застрахователно покритие Admiral.

Откритите много вредни пътища на Обединеното кралство разкриха

Вторият най-вреден ден в годината за шофиране е 5 декември, спасен до 30 ноември, както и 20 декември. Не е изненадващо, че останалата част от топ 10 списък е съставена чисто от дни през зимата, когато сняг, мъгла, лед, както и обилен дъжд представляват допълнителни трудности за шофьорите.
Ранг
118 януари
25 декември
330 ноември
420 декември
54 декември
616 януари
71 декември
812 декември
914 декември
1029 ноември

При покупка, за да предотврати злополука през зимата, адмирал съветва шофьорите да изведат необходимите проверки на своите автомобили и камиони, преди да тръгнат на пътя. Мотористите също трябва да проверяват пътя си в напредък за всякакъв вид актуализации на пътуванията, както и да следят прогнозата за времето на времето.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Шофьорите могат да намалят скоростта си, за да противодействат на засилените спиране на разстоянията в резултат на времето за зимния сезон, докато използването на потопени фарове през деня прави автомобилите много по -видими за други пътни индивиди – особено при неблагоприятни условия. Мотористите също трябва да бъдат предпазливи при преминаване с наводнени райони, тъй като всеки вид вода на пътя може да е много по -дълбок, отколкото изглежда.
Lorna Connelly, ръководител на Declares в Admiral, коментира: „Промяната на метеорологичното състояние, както и пътните условия, които обикновено се откриват през зимните сезонни месеци, могат да донесат няколко от най -предизвикателните обстоятелства, които автомобилистите да се опитат, както и да се ориентират, както и това Определено играе роля на броя на злополуките, които виждаме да заемаме място по пътищата по това време през годината.
„Снегът, ледът, силните ветрове, наводнението, замръзването, мъглата, както и силен дъжд са типични през януари. Лошото метеорологично състояние произвежда лоши пътни условия, които могат да ограничат експозицията, както и да направят хлъзгавата повърхност на пътната повърхност, така че е изключително важно всички шофьори да са добре готови за всякакъв вид пътуване, които правят през зимните сезони месеци. ”
Вижте най -сигурните автомобили и камиони в продажба тук …