Uncategorized

„Разкриването на Renault Megane Evision е изключително важно за марката“

, ние сме големи фенове на по -малките автомобили на Renault тук в Car Express – както е доказано от последните победи на новите автомобилни награди на компанията за Clio, Captur и Зоуи. Но ние все по-често сме озадачени за това, което фирмата планира да завърши с по-големите си модели-автомобили като мегана, все по-маргинализирани срещу харесванията на VW Golf и Ford Focus, и Kadjar, който изглежда все по-анонимен в The Опакован семеен SUV клас.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Но сега можем да разкажем първата част от новата история, тъй като дизайнерите на Renault, водена от Лорънс Ван Ден Акер, превърнаха мегана във фънки изцяло електрически кросоувър.

New Renault Megane E-Tech Electric се присъединява към семейния кросоувър Fray

Това разкритие е изключително значимо – и не само защото показва бъдещето на значка с огромен капитал, включително тук във Великобритания. Евизионът на Мегане също беше The Showstopper в първоначалната презентация (само онлайн, естествено) от новия шеф на Renault, бивш началник на седалката Лука де Мео, който има задачата да доведе до френската компания до нивата на успех (и печалбата) в момента, които в момента се намират Възхитен от местния съперник, Groupe PSA.
Това няма да е лесна задача – не на последно място, защото самото френско правителство има дял в Renault, като взима основни решения за фабрики и производствени обекти, потенциално трудни. Но Де Мео е бивш човек за продажби и маркетинг и като такъв той носи силно разбиране на силните страни на марката и това, което клиентите наистина искат.
Това е очевидно от мегановото развитие-ясна еволюция на сегашния люк с пет врати, но сега в чисто-електрическа форма на SUV-и пролетта на Dacia, която също беше разкрита миналата седмица. Бюджетната под-марка на Renault обикновено има акцент на бръснач върху нуждите на клиентите и този Baby Electric SUV има огромен потенциал да разклати пазара на EV.
Няма съмнение Де Мео и Рено все още имат много предизвикателства пред себе си. Но тази седмица новината е обнадеждаващ знак за това как планират да ги завладеят.
Щракнете тук, за да разберете много повече за изцяло електрическата пружина на Dacia …