Uncategorized

Докладът на САЩ открива, че Tesla Design може да излъчва много повече „CO2 -CO2“, отколкото бензиновите супермини

, че Tesla Design S е открит, за да излъчва много повече въглероден диоксид (CO2) през целия си живот, отколкото A Супермини с бензиностанция в райони, където производството на електрическа енергия се разчита особено на източници на високо ниво на CO2. Ново изследване е изложено, че в такива области емисиите на CO2 на жизнения цикъл на дизайна са по -високи от тези на Mitsubishi Mirage с бензинов двигател.
Реклама – Постът продължава по -долу

Изследователи на Масачузетския институт за иновации (MIT) анализираха емисиите на CO2 за целия живот за Mirage, както и Design S, в допълнение към BMW 750 XDrive. По този начин те откриха, че в Средния Запад в САЩ, докато дизайнът излъчва 226 g/km CO2 за всеки километър, той пътува, както и серията от 7 серии 385 g/km, Mirage пуска само 192g/km – макар и в други области От Америка е открит дизайнът, за да създаде по -малко въглеродни емисии през целия живот от миража.
• Повечето рентабилни автомобили
Учени от лабораторията на Trancik на MIT разгледаха консумираната енергия, както и CO2, излъчвани по време на производството на автомобилите, както и рециклирането на живота в края на живота. Те също изчислиха CO2 „Използвайте емисии“ за всеки модел, като отчита или бензинът, който ще изгори, или CO2, създаден от електроцентралите, необходими за производството на електричеството на дизайна.