Category

„Все още има много живот в автомобилните изложби – както и ни харесва„ ги “

точно как сме пропуснали автомобилни шоута. Изглежда, че цял живот назад, че автомобилното изложение в Женева през 2020 г. е отменено, автомобилите и камионите излагат всички в интернет, както и се зачудихме дали някога ще се върнем в зала за шоу.
Светът се е променил толкова много в доста кратък период от време, както и в Мюнхенското автомобилно изложение – което спечели битката за германските автомобилни изложби с стандартния Hold City Frankfurt – е в ход.

Мюнхенномотоно изложение 2021: Обръзка за новини, както и всички автомобили

Като ориентировъчен пръст обратно във водите на автомобила, не всяка марка автомобили и камиони е в Мюнхен. Местните жители са изключително много в сила, но останалата част от световните автомобили и производителите на камиони следиха вниманието на нещата – с някои скачащи на пръв поглед в последния момент.
Реклама – Постът продължава по -долу

Разбира се, основната причина за автомобилното изложение е да ни покаже автомобили, с идеи като BMW I Vision Circular – BMW, използвайки домашното си шоу, за да подчертае работата си върху устойчивостта, както и какво има бъдещето.
Сред смесицата от бъдещи гледане (Audi Grandsphere), както и предстоящите производствени автомобили и камиони, тънко прикрити като идеи (ето да се надяваме, че целта на Porsche R, както и Cupra Urbanrebel се превърна в тонизирани дизайни, ще можем да влезем в шоурумите ), има нови автомобили и камиони като E-Tech Electric на Renault Megane.
Това е по -скоро мъдра стъпка от Renault да отвлече огромното немско шоу, за да изложи такъв решаващ нов дизайн, както и ще има много съперници, проследяващи защитата, която новата мегане получава. Това може да е от решаващо значение за успеха на бъдещите автомобилни изложби.
Разбира се, предаванията не са само за колите, те са за хората, както и шанс за работа в мрежа сред хората на пазара, които просто не са възможни за видео обаждане. Те също са най -добрият шанс за нас да говорим с хората зад колите и камионите, за да можем да ви предоставим ниско ниво на това, което наистина се случва в света на автомобилите и камиони.
Това, което Мюнхен е показал в този променящ се свят, е, че все още има много живот в моторните изложби – както и ние ги харесваме.
Щракнете тук за нашата галерия на всички най -добри автомобили и камиони на екрана на автомобилното изложение в Мюнхен 2021 …