Uncategorized

Топ 5 новинарски истории за седмицата

1. Разкрит Mercedes C-Class
Преди C-Class дори да бъде официално представен, вече имахме страхотна концепция за това, което би изглеждал съперникът от серията BMW 3, благодарение на цялостно изтекли снимки, както и богатство от шпионски снимки. Новият облик предостави на C-класа далеч по-възрастен изображение, като поразителни прилики между него, както и флагманския S-класа. Актуализираните двигатели също бяха представени заедно с нов 1,6-литров дизелов двигател Nissan като двигател на входно ниво. Ценообразуването ще бъде разкрито по -рано следващата година, но можем да очакваме етикет на разходите от около 26 000 британски лири.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Прочетете още: Новият Mercedes C-Class (2014) Официално разкрит
2. Lamborghini Huracan представи
Първоначалните доклади предполагат, че замяната на Галардо ще бъде наречена Cabrera, но официалната експозиция провери дизайна да бъде наречен Huracan. Захранва се от ревизирана версия на 5.2-литровия V10 от Gallardo, но създава 601bhp, спрямо 552bhp, както и е много по-икономичен. Първите доставки са определени за пролетта на 2014 г., като разходите се очаква да започнат от около 175 000 британски лири.
Прочетете още: Lamborghini Huracan Supercar разкри
3. 11 нови дизайни на Audi потвърдени
Audi разкри, че планира да въведе 11 нови дизайна на линията. Изпълнителният директор на немския производител, Рупърт Стадлер каза: „Ще продължим да съставяме тази история на успеха, както и да разширим разнообразието на нашия продукт от настоящите модели от 49 до 60. Виждаме фантастично предложение за потенциал, особено в секцията SUV, както и в особено престижната категория в пълен размер. “ Дизайн като Q2, Q4, Q6, както и Q8 може да се присъедини към гамата Audi, заедно с конкурент на Porsche Panamera във формата на салона Audi A9.
Прочетете още: Audi потвърждава 11 нови дизайна, планирани
4. Разкрита идея на John Cooper Works Idea
Mini е визуализирал версията на Hot John Cooper Works на Mini от трето поколение. Преглед като концепция, JCW ще бъде най-мощният вариант, като се очаква мощност да бъде в района на 217 к.с. от модифицирана версия на 2,0-литровия турбокомпресор от изходящия Cooper S. Идеята разполага с много по-агресивен набор от тяло Основният дизайн, както и е завършен в специална боя. IDEA на JCW ще дебютира на автомобилното изложение в Детройт през януари.

Прочетете още: Mini John Cooper Works Idea Previewed
5. Mercedes се обединява с Астън Мартин
Mercedes, както и Aston Martin провериха, че са подписали договор, който ще види двойката да създаде поръчани двигатели AMG V8 за следващото поколение на Aston Martins. Първите превозни средства, които вероятно ще бъдат оборудвани с новите двигатели, са заместванията за предимството, както и DB9, въпреки че не е определена дата.
Прочетете още: Mercedes Aston Martin Partnershize финализира