Uncategorized

Шанхайското автомобилно изложение 2017: Новини Round-up

Шанхайското автомобилно изложение за 2017 г. ни се отнасяше към множество нова продукция, както и с идеи за автомобили и камиони, поставени от няколко от най-големите и най-известни производители в света. Изминаха дните, в които автомобилът Шанхай просто беше причина да се смее на китайските Copycat Cars and Croucks, които апелират западни дизайни: някои наистина изявени въведения направиха това шоу съперник за 2017 г. за тези в Женева, Токио, както и в Ню Йорк.
Реклама – Постът продължава по -долу

The Flourish на китайския пазар на автомобили и камиони играе съществена роля за превръщането на автомобилното изложение в Шанхай изключително решаващо събитие в календара на автомобилната индустрия, като милиарди са инвестирани в ориенталския пазар. Mercedes, Citroen, BMW, както и Skoda всички имаха нови автомобили и камиони на изложението, докато се появяват, местни марки като Lynk & Co – новата световна марка на Geely – както и MG на SAIC също имаше дебютиране на идеи.
Екипът ни беше на пода в Шанхай, изкопавайки лъжички, както и щракаше специални снимки от най -големите издания за тази година. По-долу е да се заобиколи всички решаващи новини от всеки производител плюс огромните новини заглавия: Просто щракнете върху връзките за много повече за всяка история …
Шанхайско автомобилно изложение 2017: Заглавия на новини
Огромните разрушителни новини от екипа на автомобила разкриват на етажа на автомобилното изложение в Шанхай за 2017 г. …
• Макларън би помислил за четириместен
• MG ZS, за да получите ново име във Великобритания, както и EV версия
• All-Electric Skoda Citigo, който е първият EV на Brand’s First EV
• Axe Falls on Qoros планира да предлага автомобили и камиони в Европа
• Lynk & Co да предлага гаранция за цял живот, както и безплатни данни за всички автомобили
• Нов SKODA YETI SUV: Модификацията на име на „Karoq“ на картите ли е на картите?
• Volvo потвърждава 2019 Worldwide EV ще бъде разработен в Китай

Шанхайско автомобилно изложение 2017: Производители A до Z
Кои правеха основните марки за автомобили и камиони на автомобилното шоу в Шанхай? Открийте по-долу с пълното ни ръководство за A-to-Z за всички автомобили и камиони, които имат значение …
Audi
• Audi E-Tron Sportback
49

Втората от трите електрически автомобила Audi, които ще бъдат в продажба до края на десетилетието, новата идея за E-Tron Sportback е изложена на автомобилното изложение в Шанхай. Потвърдена за производство през 2019 г., идеята ще влезе в това, което Audi нарича „напълно нов сегмент“ за напълно електрически SUV на купе. E-Tron Sportback ще отговаря на производствената версия на идеята за E-Tron Quattro в шоурумите, която се появява през следващата година, както и ще седи заедно с този дизайн като алтернатива, ръководена от стил. Поради тази причина E-Tron Sportback се основава на точно същото MLB шаси-точно същия дизайн, който също е в основата на Q7 SUV-а не на новия MEB дизайн на групата на VW, създаден единствено за електрически превозни средства.

BMW
• BMW M4 CS
49

BMW представи много по -мощен, по -лек, както и по -бърз M4 на автомобилното изложение в Шанхай. Производството на новия BMW M4 CS е ограничено до две години, както и продажбите ще започнат по -късно тази година, като разходите започват от £ 89 130. Под капака на капака седи точно същия 3,0-литров двоен турбо право-шест, но BMW го е настроил да създаде 454bhp-29bhp много повече от обикновения M4, както и 10bhp много повече от конкурентния пакет M4. В резултат на това 0-62mph отнема 3,9 секунди, докато максималната скорост е цифрово ограничена до 174mph.
Citroen
• Citroen C5 Aircross
49

Френският производител вече започна да рисува тълпите в Шанхай с производствена версия на концепцията за Aircross, която беше много показана в Шанхай през 2015 г. Aircross Citroen C5 ще поеме радикално отклонение от изходящия салон C5, както и Уил Бъдете домакински SUV, свързан с Peugeot 5008. Той ще съперничи на автомобили и камиони като Nissan X-Trail, с хибриден силов двигател на плъгина.
Lexus
• Lexus NX Facelift
49

Сега тригодишният кросоувър на NX на Lexus е готов за освежаване, както и марката разкри, че ще дебютира в Китай. Нямаме какво да продължим по отношение на детайлите, но „изразителният стил на NX ще бъде предоставен веднъж, както и марката гарантира подобрения на интериора, който ще„ и комфортът “, както и функционалността“.
Lynk & co
• Lynk & Co 01 • Lynk & Co 03
49

Geely ще бъде познато име на феновете на Volvo, но китайският гигантски също представи „Lynk & Co“ като самостоятелна световна марка автомобили и камиони. SUV на Vremium 01 е първият производствен модел на компанията, създаден да се грижи както за западните, така и за източните пазари със световна технология за свързване, гарантирано заедно с състав на електрифицирани силови двигатели. Салонът с IDEA 03 също е разкрит на шоуто.
Мерцедес
• Mercedes S-Class 2018 • Idea Mercedes a
49

Mercedes има сферата, която се търкаля на тазгодишното автомобилно изложение в Шанхай с идеята седан, който визуализира следващото поколение на Mercedes A-Class. Той е по -дълъг, по -тесен, както и по -висок от съществуващия люк, като единствената позната функция на стила идва от решетката на Panamericana. Другаде, Mercedes също използва Шанхай, за да въведе S-Class за 2018 г., общо с радикална автономна технология.
Mg
• Идея за електронно движение MG
49

MG представи напълно електрически спортни автомобили и идея за камиони, наречена E-motion, както и едновременно предостави екологичната светлина на продуцентския дизайн, който ще отговаря на неопределено време в бъдеще. Подробностите са оскъдни, но е посочено, че електронното движение е способно на 0-62mph за четири секунди.
Renault
• Renault R.S 2027 Vision Concept
49

Renault е готов да представи своята футуристична визия за това как може да изглежда Формула 1 на десет години по линията, като разкрие концепцията за визия на R.S 2027, дразнена тук. Тийзърът визуализира нова технология като LED светлини, интегрирани в предното крило, както и това, което изглежда като стъклен балдахин над пилотската кабина. Той също така предполага, че Renault – който отново се присъедини към решетката във Формула 1 като екип за пълни работи през 2016 г. – планира да се придържа към спорта за известно време.
Скода
• Skoda Vision E IDE IDEA CAR
49

Чешкият автомобилен производител е предоставил на автомобилното изложение в Шанхай за електрически шок, тъй като изложи първия си EV на света. Нарича се Vision E, както и е приел формата на гладко купе-SUV. Въз основа на KODIAQ, Vision E се захранва от два електрически двигателя, създаващи 302bhp комбинирани. В други новини, Skoda може да се замисли за ново име за следващото поколение на Йети, с нова значка „Karoq“.
Volkswagen
• Volkswagen I.D. Crozz SUV
49

VW е изложил третия член на своето семейство EV, кръстосана идея, наречена I.D. Кроз. Декларираният сорт на 310 мили ще доминира над заглавията, но не пренебрегвайте истината, че Crozz е по-голям от двете първи от I.D. Идеи, както и настоящия VW Tiguan. Тази идея е с 40 мм по -ниска от SUV на домакинството, но въпреки това VW заявява, че все още може да съответства на тигуанския апликатор за кабината.
Китайски Copycat автомобили
• Най -добрите Lookalikes на автомобилното изложение в Шанхай
Както обикновено е ситуацията на автомобилното изложение в Шанхай, ние идентифицирахме редица дизайни от китайски марки, които наистина изглеждат изключително познати. Избрахме шепа от най -добрите Doppelgangers на показ, както и се опитахме да ги съпоставим толкова, колкото техните подходящи близнаци. Пригответе се от някакъв дежар …
Шанхайско автомобилно изложение 2017: Най -добрите автомобили
Екипът на Automobile Reveal беше в Шанхай, за да покрие всички настоящи новини, както и разкрития, но кои бяха най -добрите автомобили и камиони на изложението? Избрахме нашите любими по -долу …
Citroen C5 Aircross
49

От Стив Фаулър, главен редактор
Реклама – Постът продължава по -долу

Партньорство

Трябва да предложите колата си?
Намерете най -добрата си оферта от над 4000 дилъра, както и оферта за още 1000 паунда повече. Това е толкова лесно.

Продайте вашия Carridated ‘Excelly’TrustPilot