Uncategorized

Изпълнителен автомобил на 2020 г.: E-Class на Mercedes

Ако ще изброите основните характеристики, който всеки изпълнителен салон, необходим за притежаването на притежание, той ще се чете като контролен списък за новия E-Class: Style, Space, Space, Space, Комфорт и елемент на лукс, ефективност, производителност и технологии.
Актуализираният E получи увеличение на средния живот по-рано тази година, което го повиши до върха на своя клас. Освен че някои стилистични ощипвания, разработени, за да приведат своя поглед в съответствие с по-новите модели на семейството, ревизираната система за инфотейнмънт на Mbux, в комплект с Twin 12.3-инчови екрани, беше от съществено значение за ъпгрейдите.

Mercedes E-Class Review

С много повече свързаност, по-остри графики и функции като разширена реалност за SAT-NAV, тя е толкова напреднала, колкото и технологията на автомобилите. Това се подкрепя от наличието на изключителните полуавтономни помощни средства на Mercedes-които ще помогнат да се свалят напрежението по време на дългите автомобили с магистрални пътувания като този рутинно-както и силно ниво на технология за безопасност, защото тези салони (e- Класът се предлага и като имот, купе или кабриолет), двойно като семейно носене и за много купувачи.
8
За нашата adsclose тази реклама

Има чисто-дизелова мощност, мек хибриден бензин или чифт приставки на разположение. E 220 D все още е входната точка и фина захранваща единица с още много повече усъвършенстване, но за потребителите на компанията E 300 E (бензин) и E 300 de (Diesel) EQ Power-ins могат да бъдат от много по-голям интерес , с претендиран изцяло електрически обхват от 34 мили както за автомобили, така и за ефективност до 235.4mpg за дизеловия PHEV. Когато вземете предвид, че са необходими само 90 минути, за да се презареди батерия с 13,5kWh с помощта на домашна стена, тя показва докъде е стигнал този клас.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу