Uncategorized

Преглед на F1 2013

F1 2013 е най -новата видеоигра от Codemasters, където поемате ролята на новобранец шофьор, който се впуска в кариерата на шампионата във Формула 1.
Всеки път, когато Codemasters стартира нова игра във Формула 1, се чудим как би могла да се подобри при предшественика си. И макар да е имало незначителни, а не големи ощипвания (очаквайте тези в играта за 2014 г. за конзоли от следващо поколение), F1 2013 отново премести серията.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

• Преглед на GTA 5
F1 2013: Нови функции
Вече можете да запазите играта си по средата на сесия (вместо да се налага да правите всичко това в един ход) и да се състезавате за медали в 20 сценария в реалния свят (като преодоляване на десет секунди дефицит, за да победите своя съотборник, или Спечелвайки шампионата на последното състезание в Сао Паоло). Това са добре дошли, дори ако в началото изглеждат тривиални. Това е добавянето на класическите песни и шофьори, които обичаме обаче. Марки Hatch и Jerez изглеждат страхотно с филтъра Sepia и Retro SpeedOS и можете да шофирате автомобили като 1980 Williams FW07B или 1988 Ferrari F1-87/88C с легенди като Alain Prost или Michael Schumacher зад волана. Стандартното издание има съдържание от 80 -те години, докато ако платите допълнително за класическото издание, ще ви бъде дадено още повече десет драйвера, пет автомобила и две песни от 90 -те години. Класическото съдържание също се възползва от коментара от Големия Мъри Уокър.
F1 2013: Геймплей
Играта има невероятни графики, изключителен реализъм, онлайн и разделен режими на мултиплейър на екрана и много настройки за трудност. Това помага да се привличат и случайни геймъри и хардкор фенове на F1, докато режимът на менютата и професията ще бъде познат на всеки, който е играл F1 2012. Anoraks все още ще се оплаква, че можете да управлявате само една тренировъчна сесия в режим на професия (за разлика от трима три ) Но пистите изглеждат зашеметяващо, а състезанията под дъжда са доста зрелищни с дъждовни капки на каросерия и пръскане от автомобили отпред.
F1 2013: Работа
Както при графиките и структурите на менюто, има видима (ако е фина) разлика в начина, по който се справят и с автомобилите. Небрежните геймъри ще открият, че автомобилите са по -прости за шофиране, но в сравнение с F1 2012, това всъщност е много по -прецизно, тъй като можете да се справите с ограничението и подходящите грешки, ако имате достатъчно бързи времена на реакция. С много по -малко понижаване, без KERS и без DRS, шофирането на класическа кола е доста предизвикателство, ако току -що сте излезли и от кола за 2013 г.

F1 2013: Присъда
F1 2013 все още е една от най -добрите състезателни игри в продажба – и това не е, защото няма други игри във Формула 1. Неговият реализъм, разнообразие и забавен елемент ще забавляват геймърите с различни способности, докато подобренията се занимават с незначителни проблеми от своя предшественик.
Цена: £ 49.99 (стандартно издание) £ 57.99 (класическо издание)
Възрастова оценка: PEGI 3
Контакт: www.codemasters.com/uk
Формати: PC, X360, PS3 Оценка: Пет от пет