Uncategorized

„Най -накрая видяхме доказателства, че Lotus наистина има вълнуващо бъдеще“

Великобритания има своя справедлив дял от мистифициращите производители на автомобили – някои марки, които ни озадачават заради успеха си и доста други, чийто умален мащаб има обърка всички нас. Lotus е твърдо в последната от тези категории от много години, но тази седмица най -накрая видяхме истински доказателства, че тази популярна компания наистина има светло, вълнуващо бъдеще.
Реклама – Постът продължава по -долу

Hypercar Evija беше изявление само по себе си през 2019 г., разбира се. Но структурираният, четириплатформен план, обявен тази седмица от новия управляващ директор Мат Уиндъл, изглежда има тази вълшебна комбинация от амбиция и реализъм. Накратко, това има тревожен смисъл – и това не е нещо, което успяхме да кажем за всички ходове на Лотос през последните 20 години.

Нова 2022 Lotus Emira: Четирицилиндровата версия получава 360bhp AMG мощност

Ново обявената Емира ще действа като мост за Lotus, тъй като марката се превръща в производител на електрически автомобили. Окуражаващо е да чуете Windle да говори не само за производителността, пъргавината на автомобила, но и за неговата използваемост и практичност (разкритието в Lotus е, че автомобилистите от спортни автомобили се нуждаят от държачи за чаши като всички останали).
Но ако не друго, това е другите модели, които биха могли да бъдат подкрепени от новите платформи, които намираме за много завладяващи – новият спортен автомобил Baby EV, който ще сподели своята платформа с наследника на Alpine A110, а след това, поне, Перспективата на Lotus да поеме „Lifestyle Awarces“ – SUV, с други думи.
Може да изглежда скок на вярата за компанията, известна с Elise, Exige и Evora, за да признае публично, че планира бъдеще, когато ще направи семейния транспорт заедно със своите спортни автомобили. Но тогава вероятно може би би могло да се каже за Porsche през годините преди кайен. И това не се е оказало точно зле – или разрежда способността и репутацията на компанията.
Важното сега е за работната сила в Хтел е, че има цел, цел, стратегия. И нямаме търпение да видим какво произвежда – на път и изключване.
Научете много повече за новия SUV на Lotus тук …