Category

„Възможно ли е вашият BMW да е захранван от бензиновите си BMW в крайна сметка от Bosch EV?“

дълги, лоялни, трайни отношения между производителите на двигатели и купувачите на автомобили бързо изчезват. и нивата на лоялност вероятно ще намалят допълнително, когато сравнително прости (и лесни за изграждане) 100 на сто електрически автомобили се превръщат в норма.
Видяхме, че All-Electric Tech ражда нови марки като Tesla и Polestar. Но безброй други-по-специално фирмите, които в момента са на границата, а не в центъра на производството на автомобили-или мислят, или се ангажират да станат пълноценни производители на напълно електрически автомобили.
Реклама – Статията продължава по -долу

• Най -добрите електрически автомобили в продажба в момента
Така че може да се окаже, че вашият бензинов или дизелов BMW в крайна сметка е по-добър от по-желания и бюджетен бош и маркови EV? Може ли скоро да шофирате Dyson вместо Dacia и, стигнете до това, Хувър, а не на Honda?
Кой е за стилен Samsung над глупав умен автомобил (аз!), Apple, а не Audi (не аз), Intel вместо Infiniti (наистина не сте сигурни)? Авангардни компании като Delphi, Continental, Autoneum, Denso и Visteon имат своите продукти в, на или под повечето превозни средства, построени днес. Така че може ли някои или всички тези огромни и много уважавани фирми да предприемат следващата логична стъпка, като се трансформират от производителите на автомобилни компоненти в електрическите строители на автомобили?