Uncategorized

Бюджет 2014: Замразеният за гориво замразена и 200 милиона паунда Фонд за ремонт на дупки

Канцлерът Джордж Осборн обяви допълнителен фонд от 200 милиона паунда за услуги за ремонт на дупки, като същевременно потвърждава замразяването на горивните задачи в бюджетния си отчет за 2014 г.
Планираното повишаване на задачите за гориво за септември 2014 г. вече беше бракувано в есенното изявление през 2013 г. и канцлерът потвърди, че задачата ще бъде замразена до пролетта на 2015 г., отново в бюджета за 2014 г.
Реклама – Постът продължава по -долу

Новината идва като добре дошло облекчение за автомобилистите, които видяха, че цените на бензина се извисяват до 138.32ppl през февруари 2013 г. Осборн заяви в бюджета за 2014 г., че настоящото замразяване посочва автомобилистите ще плащат 20p по -малко, отколкото при предишното правителство.
Най-голямото съобщение на канцлера по време на бюджетния отчет беше нова 12-странична монета от £ 1. Въпреки че не засяга пряко шофьорите, това ще показва, че всички измервателни уреди и машини ще трябва да бъдат заменени в паркингите.
Това представлява около 100 000 машини във Великобритания и замяната на всичко това ще струва най -малко 50 милиона паунда на местните власти и частните фирми за паркиране, според Британската асоциация за паркиране.
Цифрата може да се повиши, ако електромерите и машините са модернизирани едновременно, за да включат всички нови методи за плащане – като чип и ПИН. Въпреки че е необходима голяма инвестиция, се очаква новата монета да спести операторите на паркиране 40 милиона паунда годишно, тъй като приблизително четири процента от 1 паунда монети, използвани в момента в машините, са фалшиви. Кралският монетен двор казва, че новата монета ще бъде най -сигурната в света.