Uncategorized

Разширяването на растенията на Nissan Sunderland започва

Изграждането на производствената линия Infiniti във фабриката на Nissan’s Sunderland е започнала. Преместването е част от инвестиция в размер на 250 милиона британски лири в завода, която ще види новия Infiniti Q30, построен в завода в Съндърланд от 2015 г.
• Infiniti News and Reviews
Новите съоръжения ще покрият 25 000 квадратни метра и ще включват място за сглобяване на тялото и платформата на Q30, плюс зона за тапицерия и шаси, които ще включват ново съоръжение за инсталиране на двигателя.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Фабричното разширение трябва да бъде завършено навреме за стартирането на Q30 през 2015 г., като Infiniti твърди, че разширяването и инвестициите ще създадат 1000 работни места, включително 280 нови работни места във фабриката на Съндърланд, плюс много повече с базата на доставчика на Обединеното кралство.
Дизайнерският център на Nissan в Падингтън и техническият му център в Кранфийлд също участват в развитието на Q30.
Церемонията по прекъсване на земята беше проведена от Тревър Ман, изпълнителния вицепрезидент на Nissan Motor Company и Финтан Найт, вицепрезидент на Infiniti Europe, Близкия Изток и Африка.
Ман каза: „Осигуряването на Infiniti Q30 за производство в Съндърланд беше забележително постижение от страна на работната сила и отразява нивата на качество, които са достигнали.
Съществуващият завод на Съндърланд вече е най -големият в историята на автомобилите във Великобритания и тази инвестиция в размер на 250 милиона британски лири ще премести централата още дори по -нагоре по веригата на стойността и ще потвърди ангажимента си към тяхното бъдеще. ”
Knight Adde „Това е важна стъпка за марката Infiniti, тъй като ние установяваме производството тук. Дизайнерският център в Падингтън, Техническият център в Кранфийлд и непрекъснатото партньорство с екипа на Red Bull Racing Racing в Милтън Кейнс свидетелстват за нашата силна връзка с Обединеното кралство.
Our investment here amplifies the brand’s presence in Europe, one of the essential markets for Infiniti, but offers clear intent as we gear up for sales of the compact premium Q30 in 2015. Infiniti is committed to growing our product providing over the coming years as we Предизвикайте конвенционалните премиум предложения “.