Uncategorized

2022 Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 разкри

Търговското автомобилно шоу за 2021 г. отбеляза дебюта на Arctic Trucks Isuzu D-MAX -Връска способност. Arctic Trucks е работил своята магия върху предишното поколение D-Max в миналото, но това е първият път, когато видяхме преобразуването на AT35, добавено към новия модел, който стартира във Великобритания в началото на 2021 г.
Реклама – Постът продължава по -долу

Промените в D-MAX включват добавяне на засилено шаси, повдигнато окачване на Билщайн и онези 35-инчови гуми с голям диаметър на ексклузивни лети джанти. По-широките колела покриват гумите, докато удължените течащи дъски помагат за достъпа до повдигнатия интериор с двойна кабина.

Ford Ranger срещу Isuzu D-Max

Вътре има подстригване с марка за арктически камиони, подложки за пода и покрития за первази, докато останалата част от кабината е щедро оборудвана, благодарение на факта, че AT35 се основава на облицовката на V-Cross с най-висок спепт.
Под кожата AT35 използва същата работна предавка като останалата част от диапазона D-MAX. Това показва, че има 1,9-литров дизел от 162 к.с. Предлага се задното заключване на Diff, така че единственият ограничаващ аспект на офроуд на този камион ще бъде допълнителната му ширина.
Isuzu твърди, че пакетът на функциите за безопасност на D-MAX, които му помогнаха да спечели петзвездна оценка на Euro NCAP, остава непокътнат, така че са включени асистиране на лентата, предупреждение за сблъсък напред и автономно спиране на аварийното аварийно спиране.
16

Уилям Браун, управляващ директор на Isuzu UK, коментира „За мен е удоволствие да работя с арктически камиони по този прототип в разработването на старта на нашия нов AT35. След успеха на изцяло новото стартиране на D-MAX през 2021 г., се чувства много вълнуващо да стартираме друг нов автомобил през 2022 г. Искахме да надградим силните страни на D-MAX, за да направим изключително желано и изключително компетентно 4×4 пикап 4×4 И ние сме толкова доволни от резултата. Чрез използването на отличните знания на Arctic Trucks заедно с отличните способности на D-MAX AT35 е наистина впечатляващ камион. ”
Цените ще бъдат обявени по-близо до старта на AT35 през 2022 г., но очаквайте той да командва премия над V-Cross модел, който идва с малко под 40 000 паунда.

Isuzu d-max помощник
По време на CV шоуто беше разкрито ново преобразуване на кабината на шасито за D-MAX. Преобразуването на полезния самосвал е извършено от специалист по конверсия TGS, който е взел удължен кабинен D-MAX и добави алуминиево товарско легло, което се повдига чрез използване на хидравличен крик на ножица с двойно действие.
Това може да се работи от разстояние, благодарение на отдалечената олово, което показва, че не е нужно да стоите идеално до самолета, когато работи. Също така е монтиран към камиона на шоуто е система за въздушно окачване, която повишава комфорта, като същевременно повишава брутното тегло на автомобила на камиона до 3,5 тона, но все пак поддържа полезен товар с един тон.
Вижте най-добрите камиони за пикап в продажба сега …