Uncategorized

„Най -голямата промяна в историята на автомобилите идва – но ние не го искаме“

има значение, ако потребителите на автомобили обичат или ненавиждат правителството на Обединеното кралство и одобряват или не одобряват това, което сега се отнася много старателно като “ Самоуправляващи се ”автомобили. Важното е, че ако нашите владетели си тръгнат, човешкият товар скоро ще бъде пренесен в такива превозни средства
по обществени пътища. Когато ще бъдем помолени или принудени да пътуваме на борда, все още не е известно, но е ясно, че правителството официално и агресивно насърчава това, което умишлено нарича „самоуправляващи се“ кауза.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Съществуват уверени уверения, че „първите видове самоуправляващи се автомобили могат да бъдат по пътищата на Обединеното кралство до края на тази година“. Това вероятно е амбиция твърде далеч, но може би правителството знае неща, които не го правим. Вероятно той вече има отговори на многобройните правни, застрахователни, инфраструктури, разходи, безопасност и други въпроси, повдигнати наскоро за автомобили, които се очаква да се движат по претоварени улици.

Шофиране без ръце, за да бъде законно във Великобритания тази година

Нещо повече, нашите лидери имат очевидната подкрепа на автомобилната индустрия на Обединеното кралство. Това предполага малко вероятно ново партньорство, като политиците от едната страна, производителите на автомобили на други. Обществото на двигателните производители и търговци казва, че Обединеното кралство вече е световен лидер в „иновациите на самостоятелно шофиране на автомобили“ и по този начин пее от същия химн лист като правителството. Интересно. Вероятно променяща играта.