Uncategorized

Мини планиране спортно превозно средство за съперничество на MX-5

Small е настроено да олюлява бавното си купе, както и Roadster, както и да ги замени с много по-агресивно самостоятелно спортно превозно средство, което ще се справи с видната Mazda MX-5 .
• Малки новини, както и отзиви
Mini има планове за натиск на нови дизайни през следващите шест години, както и източници заявяват, че новото спортно превозно средство-което ще седи на следващия дизайн на предните колела на Mini-ще бъде осигурен като мек (показан в Нашите изображения), както и твърд топ.
Плюс това, за разлика от настоящия Roadster, както и Coupe, новите, елегантни спортни превозни средства ще споделят практически никакви панели на тялото с останалата част от малката линия. Въпреки това, Small за 2015 г. ще запази основните сигнали за стилизиране от останалата част от новата гама, включително кръгли фарове с LED пръстени, по-големи опашни лампи, както и мускулни криви по страните.
Смята се, че новодошлите са с кодово име на малкия F58 (твърд топ), както и малък F59 (Soft-Top), както и са заради GOO в продажба в края на 2015 или 2016.
Двигатели
Както при останалата част от малкия диапазон, ще бъдат предоставени нови 1,5-литров трицилиндров бензин, както и дизелови двигатели на модели на входно ниво. Въпреки това, това е Cooper S Cooper S, както и версиите на JCW, захранвани от нов 2,0-литров турбо двигател, който вентилаторите ще предпочитат. Новото модулно домакинство на двигателя на BMW се твърди, че е в състояние да създаде между 40 к.с., както и 74 к.с. на цилиндър за бензиновите двигатели, както и между 26 к.с., както и 60 к.с. за дизелите. Очаквайте спортното превозно средство да създаде около 220 к.с. в JCW Tune.