Uncategorized

ЕКСКЛУЗИВНО: Луксозното преоткриване на Jaguar да започне от 100 000 паунда

изпълнителният директор на Jaguar Land Rover Thierry Bolloré осветена нова светлина върху плановете си да преоткрие Jaguar като луксозна автомобилна марка.
Техниката на „Reimagine“ на Bolloré вече разкри планове за препозициониране на Jaguar и го приема изцяло електрически с изцяло нова продуктова гама, пристигаща от 2025 г. Но в първото си интервю, тъй като поемането на отговорност за JLR миналия септември, Bolloré заяви пред Car Express, че първоначалният дизайн Работата за ново семейство от Jaguars е завършена и че марката ще се конкурира срещу Bentley, с цени в региона от 100 000 паунда.

Jaguar to Go All-Electric от 2025 г. с възможен конкурент на Tesla Model 3

Auto Express разбира, че новото семейство Jaguar вероятно ще съдържа три изцяло нови модела, които се очаква да бъдат няколко кросоува и спортен автомобил с две врати.
И Болоре потвърди, че с дизайна на семейството подписано е работата да се намери подходяща електрическа автомобилна платформа.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Болоре, заедно с главния творчески директор на JLR Гери МакГовърн, има ясна визия какво предполага лукс за новия Jaguar. „Казваме модерен лукс“, казва ни той.
„Така че първо е цена. Луксът започва недалеч от 100 000 паунда. И тогава съвременният лукс за нас е нещо, което е невероятно редукционно, което се позиционира по начин, който се вписва в Jaguar по отношение на усъвършенстването, по отношение на модерността, по отношение на инженерството, по отношение на технологиите.