Uncategorized

Поразителна концепция Citroen C4 Cactus Aventure, разкрита

Това е концепцията Citroen C4 Cactus Aventure. Това е поразително, вдъхновено от офроуд интерпретация на наскоро разкрития C4 кактус и току-що дебютира на автомобилното изложение в Женева, заедно със стандартния модел, на който се основава.
Промените за тази нова концепция включват повдигнато окачване и удължени арки на колелата, които ще помогнат за приспособяването на по-обемните офроуд гуми. Citroen също е дал на концепцията Aventure метална булбар отпред, покрита със защитни подплънки. Добавена е и поръчана кутия за покриви, пълна с вградени прожектори.
Реклама – Постът продължава по -долу

Ако добавянето на всички офроуд екстри не беше достатъчно, Citroen също е украсил концепцията Aventure в поразително бяло и жълто боядисване, със съвпадащи камуфлажни етикети.
Концепцията обаче вероятно ще остане точно това – няма индикации, че концепцията за авентуриране ще бъде поставена в производство.
Стандартният C4 кактус обаче ще го направи в шоурумите. Моделът е поставил темата за бъдещите C-Line Citroens, която ще предлага усилено пространство и практичност, но със значително минимизирани текущи разходи благодарение на творческите опаковки и намаляване на теглото.