Uncategorized

„Електрическите автомобили и камиони ще разтърсят пазара – както и времето не може да бъде по -добре“

точно колко време вярвате, че е необходимо, за да се въведе нова компания за автомобили и камиони? В ситуацията на Polestar – новата електрифицирана марка за изпълнение, която седи в рамките на Volvo Cars and Truck Group – това е само две години.
През 2015 г. на замръзнала тестова песен в Швеция, изпълнителният директор на Volvo Håkan Samuelsson, докато разглеждаше ранна производствена версия на Volvo Idea Coupe, взе решение, че не трябва да носи значка на Volvo – колкото и да е различно. както и Polestar се роди.
Реклама – Постът продължава по -долу

• Най -добрите електрически автомобили и камиони в продажба
И миналата седмица в Шанхай, Polestar 1 беше въведен в света. Всичко това е някакъв метод за описание защо 1 прилича толкова на Volvo – тъй като това е първоначално посочено. Това обаче е също решаващо изявление за това, което трябва да се намери от самостоятелен полестар.
Както излагаме в проблема с тази седмица на Automobile Express, през 2019 г. ще видим изцяло електрически Polestar салон, който да съперничи на Design Tesla 3. Тогава през 2020 г. ще бъде разкрит с ниско разположени изцяло електрически Polestar SUV. Както и тези автомобили, ние сме обещани, ще определят много по -добре как ще изглежда Polestar – както и това не е като Volvo.
Има много работа преди това, както разкри британският COO на Полестар, Джонатан Гудман. Скоростта ще бъде френетична, но с включената технология всичко е постижимо. Сградата все още не е започнала в китайската фабрика, която ще създаде красивия, високотехнологичен Polestar 1 от началото на 2019 г.
Това е харесванията на Polestar, както и дори Dyson, които наистина са готови да разтърсят целия автомобил и пазара на камиони с гениални нови дизайни, както и различни методи, за да ги получите. Както и времето за тези предимно електрически марки наистина не биха могли да бъдат по -добри.
Лихвеният процент вече е налице, както показва броят на хората, които проверяват нашите EV истории в интернет. Те може да не са готови да получат все още, но съм сигурен, че времето ще дойде много по -рано, отколкото хората си мислят.
Следете ли пазара на електрически автомобили и камиони? Ако бихте помислили да получите EV, кажете ни защо по -долу.