Category

Няма много повече дизели на Toyota, States Manager

Toyota постигна такива значителни печалби с хибрид на базата на петрол, както и с плъгин хибридни автомобили през последното десетилетие, че скоро ще избере никога да не въвежда още един нов автомобил и камион с дизелов двигател, Automobile Reveal може да разкрие.
Докато Toyota ще продължи да предлага дизелови двигатели в някои модели, производителят настоява да достигне точка, в която няма изцяло нови автомобили и камиони да се въвеждат с технологията извън него. Toyota получава много от сегашните си дизелови двигатели с помощта на оферта с BMW, вместо да ги установи.
Реклама – Постът продължава по -долу

• Токио автомобилно изложение повечето актуални новини
Изказвайки се на автомобилното изложение в Токио, изпълнителният вицепрезидент на Toyota Didier LeRoy заяви, че смята, че фирмата е малко вероятно да предложи дизелова сила на всякакъв тип нови дизайни оттук нататък: „Моята лична гледна точка – както и това е моята лична гледна точка – е не, няма да представим още една дизелова кола “, каза той.
„Разбира се, може да разгледате много по -дългия срок, но засега, например, наскоро освеженият Yaris, който започнахме преди няколко месеца, не можете да го получите какъвто и да е вид много повече с дизел“, добави той. „Има някои дизели за клиенти на флота, тъй като те ги поискаха, но клиентите на дребно не могат да го получат с дизел. както и тези автомобили и камиони са 25 процента от продажбите на Toyota в Европа.
„Също така преди време взехме гледката, че няма да предложим C-HR [кросоувър] с дизелов двигател“, добави той. „По това време дистрибуторите бяха против моето решение – както и това беше моето решение. Те заявиха, че се нуждаят от дизел за пазара. Въпреки това казах: „Не! Не! Не! “Трябваше да се съобразим с дълготрайния модел, както и това е еко-жители.“
Лерой също призова законодателите на ЕС да намерят с формула за еквивалентност, която ще даде възможност на автомобилите и производителите на камиони да се споразумеят за предложените емисии на CO2, които се движат с 2030 г., като все още променят официалните тестове за икономически климат от съществуващите общи NEDC за много повече Изчисляване на разумно WLTP.
„Ние разбираме плана до 2020 г. – каза той,„ и има предложение от европейските автомобили и производители на камиони за продължаване на настоящата скорост на намаление между 2021 г., както и 2030 г. Така че още 20 на сто намаление. Очакваме да видим това. Каква обаче би била новата цел въз основа на WLTP? Все още има загриженост за следващата цел. ”

Има ли смисъл Toyota да изостави дизеловите двигатели? Нека разберем какво мислите!