Uncategorized

Това ли е най -бляскавият защитник на Land Rover някога?

Carisma Automobile Design, специалист по поръчани луксозни превозни средства, свърши тази зрелищна работа с модификация на 80 000 паунда във вътрешността на защитник на Land Rover. Полученият защитник на Carisma D1 може просто да бъде най -добрият защитник на Land Rover на планетата.
Както се вижда в нашата галерия по -горе, защитникът на Land Rover – автомобил, който обикновено се възхвалява за своите грапави качества, господари с офроуд и покрит в тънък слой от кал – е напълно трансформиран в луксозен автомобил, който затъмнява каквото и да било от сушата R-пазарният Range Rover Stable на Rover.
Реклама – Постът продължава по -долу

• Преглед на защитника на Land Rover
Модифицираният 4×4 сега може да се похвали с цяла гама от екзотични технологии, включително бордови компютри, WiFi, Bluetooth и отлична звукова система Bang & Olufsen.
Освен това е снабден с хладилник, сгъваеми маси, шкаф за напитки, осветление на настроението и ватирани панели за стените на кабината и тавана.
Клайв Дрейк, директор по продажбите и маркетинга в Carisma Automobile Design, каза: „Защитникът на Land Rover е известен британски автомобил с легендарна способност за офроуд. Един ден клиент се отнасяше до мен, който искаше автомобил, който имаше всички възможности на The Защитник, но с вътрешната среда на Range Rover и усещането за чиста изключителност на Rolls-Royce. ”
Автомобилният дизайн на Carisma е специализиран в персонализирането на превозните средства, независимо дали е с екзотична кожа, ръчно изработени шкафове или леко много по-причудливи заявки. Наскоро те са инсталирали елементи като солидни кристални тави за пепел, флейти за шампанско, интегрирани първокласни комплекти за писалки, персонализирана бродерия на седалките, 42-инчови телевизионни и хладилни единици.
Вижте много повече снимки на невероятния защитник на Carisma D1 в галерията по -горе!