Category

Фелипе Маса Q&A

точно как върви сезонът за вас, както и за отбора досега?
„По отношение на производителността върви добре. Имах три състезания, които не бяха наистина страхотни; Първият беше Бахрейн, че имах няколко проблема с гумите, пункция, след това имах инцидент в Монако, както и след това още една авария в квалификацията за Канада. Така че отнемането на тези три състезания, беше добре. Но сега в идеалния случай можем да постигнем с някои страхотни резултати, както и да нямаме произшествия от какъвто и да е вид повече. ”
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Какви са вашите прогнози за уикенда? Ще се видим ли на подиума в неделя?
“Надявам се! Харесва ми пистата, както и нашите автомобили и камиони са доста конкурентни около този тип писта, така че наистина гледам напред, както и ние сме доста оптимисти. ”
Каква е вашата гледна точка относно решението на Марк Уебър да напусне F1 в края на сезона?
„Наистина уважавам неговото съобщение. Вярвам, че всички ние имаме време да изберем какво искаме да изпълним в живота си, както и той взе решение сега. Той е на 36 години, така че наистина е чудесно време, както и страхотен период да изберете да правите различни неща. Вярвам, че е отличен автомобилист – той е показал невероятно представяне, спечели много състезания, както и се бори за първенството, така че вярвам, че това показва, че е имал отлична кариера. “