Uncategorized

Цените на употребяваните автомобили скочиха до високи цени на употребяваните автомобили за всички времена

, изстреляни до безпрецедентно ниво, като шофьорите плащат повече от всякога, за да осигурят двигател втора употреба.
Издадено е търсенето на месеци от месеците, в които дилърите бяха затворени по ограниченията на Covid-19 Lockdown, като шофьорите се втурнаха да купуват употребявани автомобили по същия начин, по който направиха, когато първото национално заключване приключи през лятото 2020.

Най -добре използваните коли за закупуване сега

Основната разлика този път наоколо обаче е глобалният недостиг на полупроводници. Това доведе до по -малка доставка на нови автомобили, което означава, че по -висока част от тези, които искат да заменят съществуващия си автомобил, се насочват към използвания пазар. Това от своя страна доведе до проблеми с предлагането и предлагането.
Реклама – Статията продължава по -долу

Buyacar.co.uk – Онлайн търговец на двигатели и сестра на заглавие на Auto Express – видя средната цена на употребяван автомобил, продаден на платформата му, се увеличава от 13,108 през януари до най -високия максимум от 15 399 британски лири през май. Също така, средната цена на петте най-продавани автомобила с най-продавани счупи бариерата от 17 000 британски лири за първи път.
Питър Гибни, ръководител на търговските операции в Buyacar, ни каза, че променените цени след заключване са продължили само няколко месеца през 2020 г., но се очаква да продължат много по-дълго този път.