Category

Специални Rolls-Royce Wraith „Вдъхновени от British Music“ Издания, разкрити

Rolls-Royce, разкриха някои от автомобилите, които ще се появят в девет автомобила на по поръчка гневни купета, сътрудничество с легендарни британски музиканти, за да комисионни девет Wraith “ Вдъхновени от еднократните модели на колекционерите на British Music.
Всеки автомобил е базиран на Wraith „Вдъхновен от музиката“, разкрит през 2015 г. и включва по поръчка дизайнерски докосвания, празнуващи музикалните кариери на изпълнителите, участващи в проекта, които са работили заедно с експертите по дизайн на Rolls-Royce, за да създадат превозните средства. Автомобилите ще бъдат продадени по -късно през 2017 г., като сума от фигурата на продажбите на всеки автомобил ще бъде благотворителна за избора на художника.
22

Две от автомобилите са поръчани от водещия певец на СЗО и фронтмен Роджър Далтри – единият е почит към групата, който се гордее с изобилие от иконографията на СЗО, а другият, вдъхновен от албума им от 1969 г. „Томи“.
Реклама – Кратката статия продължава по -долу

Автомобилът „Tommy“ разполага с ръка, рисувана с ръка, за да имитира корицата на винилови ръкави на албума от 1969 г., докато други елементи от произведенията на албума се намират в цялата кола – като Blue Trainer Line и Birds. Много повече дизайнерски мотиви се намират на облегалките на главата, а песента „Pinball Wizard“ вдъхнови работата с бродерии върху кожения разделител, разделяща двете задни седалки.
• Най -добрите луксозни коли
Наред с двете коли на Роджър Далтри, сър Рей Дейвис – бивш фронтмен на Kinks – допринесе за колекцията. Текстовете от „Drivin“ и „Shangri-La“ на вратата на вратата, докато чадърите в самите врати са гравирани с променени текстове от „Sunny следобед“.
22

Песента и продуцент Джайлс Мартин Wraith е почит към баща си сър Джордж Мартин, наречен „Петият Бийтъл“ от някои за участието му в много от ранните хитове на „Бийтълс“. Имената на 30 топ сингъла са зашити в кожения водопад на задната седалка, докато подписът на сър Джордж се отличава с облегалките.
Бяха визуализирани и шепа предстоящи сътрудничества. Wraith на Dame Shirley Bassey „Вдъхновено от британската музика“ включва кимване на трите заглавни песни „007“, записани от уелския изпълнител – Diamonds Are Forever, Moonraker и Goldfinger.
Двама водещи китаристи – Франсис Роси от статуквото и Рони Ууд от „Ролинг Стоунс“ – също ще добавят към колекцията с техните поръчани гнева.

Как бихте проектирали вашия поръчан валяк? Оставете ни коментар по -долу …