Uncategorized

Новият 2021 Vauxhall Combo-E Life Electric MPV получава £ 31 610 Цена Идентифициране

Vauxhall Combo-e Life се продава във Великобритания сега, на цена от £ 31 610 (включително безвъзмездната финансова помощ от 2 500 британски лири). Електрическият носител на базата на марката е създаден, за да съперничи директно на Nissan E-NV200 Combi и действа като изцяло електрическа алтернатива на новия Volkswagen Caddy MPV.
Vauxhall използва само комбинирания живот в своята SE спецификация, която се предлага като стандарт с 16-инчови алуминиеви джанти, двойни плъзгащи се врати, LED дневни светлини, автоматични чистачки за предно стъкло и камера за обратно виждане. За разлика от микробуса на панела, на който се основава, всеки модел се предлага и с брони, оцветени в тялото.

Най -добрите хора превозвачи и MPVS 2022

Купувачите също получават уважавано ниво на стандартна технология за помощ на автомобилисти, включително круиз контрол, разпознаване на знаци за движение и автоматично спиране на аварийното аварийно спиране с откриване на пешеходци.
Реклама – Постът продължава по -долу

Vauxhall е монтирал система за електронни повиквания, която поставя автомобилиста във връзка с обучен съветник в случай на инцидент или срив и има дори електронна система за контрол на сцеплението, която разполага с специализирани настройки за сняг, кал и пясък.
Вътре, Combo-E Life разполага с климатик, цифров габарит и осем-инчова система за развлечение с Apple Carplay и Android Auto. Vauxhall също добави панорамна люк и кошче за съхранение, който има допълнителни 36 литра капацитет и някои вградени LED светлини.