Category

Новият Opel Manta GSE Elektromod получава 145bhp и 124-милиметров диапазон

Opel смесва класическия външен вид с авангардна техника със своя Manta GSE Elektromod и разкри пълни спецификации за Retro EV Coupe.
Класическият Manta A Opel, избран за проекта, се нуждаеше от възраждане и е заменил четирицилиндровия си двигател за горене, заменен с електрически двигател с 145 к.с. Това изпраща мощност към задните колела през оригиналната четиристепенна ръчна скоростна кутия на автомобила, така че може да се задвижва като ръководство или, благодарение на 255 nm въртящ момент, шофьорите могат да оставят автомобила в четвърта предавка и да го използват като еднократна скорост превозно средство като много други електрически автомобили.

Най -добрите електрически автомобили за закупуване на 2022 г.

Manta се захранва от 31kWh Battery за заявена обхват от 124 мили, докато наградното зарядно устройство с 9KW означава, че пълното зареждане отнема четири часа. Регенерацията на спирачките означава, че мантата ще възстанови енергията при забавяне, което иначе би било пропиляно.
Реклама – Статията продължава по -долу

Това е най -мощният Manta a Ever, като „E“ в етикета на GSE стои за електрификация. Възстановеният вид на автомобила отразява този нов цифров фокус, тъй като Manta има предната решетка на „Pixel Costor“. Това е еволюция на козирската решетка на Opel-Vauxhall, която се представя в компактния SUV на Mokka на марките, само тук цифровият панел може да показва различни съобщения и графики.
15

LED екранът може да показва съобщения като „Аз съм на нула електронна мисия“ с анимирано изобразяване на манта лъч, плаващ през панела, който е обграден от позната двойка LED светлини за бягане. 3D задни светлини също използват LED технология, като отдават почит на светлините на оригиналния автомобил.