Category

„Правителството, както и Министерството на доставката, са по -скоро до контакт от всякога“

забелязаха точно колко малко държавни държавни министри в държавата, както и да се занимават с автомобилите? Днешните влакове, автобуси, велосипеди, железници, както и летища, с които се консумират.
Вярно е, че те просто гарантират, че ще спрат продажбата на бензин, както и дизелови автомобили и камиони до 2040 г., но това е всичко в името на подобряването на висококачественото въздух в бъдеще. От друга страна, нуждите на днешните автомобилисти все още остават без отговор, което е неприемливо мислене за шофьорите допринасят 150 милиона британски лири на ден за касите на Министерството на финансите на HM, както и рядко виждат подходяща възвръщаемост на тяхната инвестиция.
Реклама – Статията продължава по -долу

• Обединеното кралство планира бензин, както и дизеловата забрана от 2040 г.
Може би поне трябва да сме благодарни, че доставката на свещеник Джон Хейс накрая изрази интерес към моторна материя – области за обслужване на магистрала. Страхотен. Значи той ще забрани изнудващите разходи, начислени на помпите, както и в съседните магазини, както и в кафе барове? Ър, не. Няма шанс.
Нито е на път да обърне законодателството, в което се посочва оператор на зоната на магистрала/район на почивка, може много да глоби шофьор, който в интерес на пътната сигурност – има кип в превозното си средство за няколко часа.
А Хейс не е в настроение да намали огромните такси, че правителството му таксува тези оператори за правото да предлагат продукти в търговски обекти заедно с магистралите. Ако го направи, може би тези търговци на дребно могат да понижат разходите, които са толкова шест пъти по -високи, отколкото на някои високи улици.
Вместо това Хейс е разработил работна група, посветена на разкрасяването на зоните за обслужване на магистрали, така че в крайна сметка са „прекрасни“ места, за да „се насладят“.
„Красотата на всеки етап, на всяка спирка“, обещава той, преди да заключи: „Да вярваш, че правителственият свещеник не трябва да се опитва да говори за красотата, е да се предположи, че красотата е извън политиката или може би, че политиката е под естетиката. Това е погрешно схващане, с което искам да се изправя. ”
• Магистралите могат да видят тунели за замърсяване, за да улавят изпаренията
Това е допълнително доказателство, че както правителството, така и летаргичният отдел за доставка, са по -презрителни, както и без връзка с пътни лица от всякога. Хейс трябва да се отнася по -малко от красотата, както и да се изправи пред истинските проблеми, които въздействат на водачите, като нарастващи задръствания; пълнене на дупка; Профилактика на злоупотреба, както и намаляване; Върховно високи цени на автомобили и застрахователно покритие; Автомобилно престъпление; EV, както и автономна инфраструктура за превозни средства, плюс хиляда други въпроси, които са по -належащи от „красивите“ зони за моторни услуги. Вие лаете грешното дърво, приятелю. Или може би си лаеш, период.

В какво вярвате от гледна точка на Майк? Разкажете ни вашите мисли в секцията за коментари!