Category

Новият 2019 Jeep Cherokee Facelift се появява в Detroit

Jeep разкри своя SUV Cherokee Cherokee за 2019 г. на тазгодишното автомобилно изложение в Детройт с преработен преден край, както и нов бензинов двигател с турбокомпресор. Той ще направи своя метод на Обединеното кралство през 2018 г.
Новият двигател е 2,0-литров трицилиндров бензинов система с директно впръскване, създавайки 266bhp, както и 400Nm въртящ момент. Това е точно същата система, която дебютира на най -актуалния Wrangler на Jeep. Две естествено аспирирани бензинови двигателя също се предлагат за 2019 Cherokee-2,4-литров четири-литров четири-литров четири литров, както и 367bhp 3.2-литров V6.
Реклама – Постът продължава по -долу

• 2018 Кръг за новини в Детройт за автомобилни изложби
И трите двигателя са свързани с деветстепенни автоматични трансмисии, както и дългосрочно задвижване на четирите колела. Cherokee включва изцяло новия модул за задно задвижване на Jeep, който прави новото задвижване на предните колела Cherokee само в определени моменти. Скоростната кутия с нисък обхват, както и селекторът на петпосочен режим на шофиране също са монтирани.
На фронта на стила Cherokee получава модифициран преден край, който се отдалечава от острия, насочен нос на изходящия Чероки в полза на по -кръгъл, традиционен вид много повече според настоящия компас.
24

Промените около гърба също са очевидни – корпусът с число на плочата е прехвърлен на задната врата, тъй като на негово място седи свежа, по -голяма, изглеждаща задна броня с по -голяма табела с утайки. Появяват се и освежени задни светлини с нови подписи за осветяване. Всички дизайни на Cherokee са монтирани като основни с 19-инчови колела, като дизайнът на най-добрите спецификации Trailhawk е снабден със специални 17-инчови офроуд гуми.
Facelifted Jeep Cherokee се предлага на пет нива на тапицерия, като се започне с географска ширина, както и допълване с трудния модел Trailhawk. Настоящата система за развлечение на UConnect може да бъде определена със седем или 8,4-инчов екран, като последната е оборудвана със сателитна навигация. Информационната система е съвместима с Bluetooth, Apple Carplay, както и с Android Automobile, както и с опции на цифрови инструментални клъстери са налични, с 3,5-инчов сивски или седем-инчов пълноцветни инструменти в списъка.
Според Jeep, актуализираният Cherokee разполага с много повече от 80 сигурност, както и функции за безопасност. Те включват адаптивен круиз контрол, асистенция на парка, предупреждение за сблъсък напред, както и предупреждение за заминаване на лентата. Говорител на джипа потвърди, че фейслифтовият Cherokee ще направи своя метод на Обединеното кралство, въпреки че ценообразуването все още не е потвърдено.

Какво бихте модифицирали на Cherokee, за да му помогнете да запазите скоростта със съперници? Кажете ни в коментарите …